Home Gaming Een zandstorm komt naar SAND LAND in een nieuwe trailer!

Een zandstorm komt naar SAND LAND in een nieuwe trailer!

by Pim, Sel

In SAND LAND gaan Beelzebub en zijn vrienden op zoek naar de Legendarische Bron om de wereld te redden van een onverbiddelijke droogte, maar de gewapende troepen van de Koning willen hen tegenhouden! 

Er is een nieuwe trailer uit voor de videogameverfilming van de manga van Akira Toriyama, met actievolle scènes op het ritme van het toepasselijk genoemde Eurodance-nummer Sandstorm van Darude. 

Of hij nu te voet is of op een voertuig zit; Beelzebub heeft heel wat trucjes in zijn mouw en levert krachtige stoten of kogelregens om tegenstanders die in zijn weg staan tegen te houden. Spelers ontwikkelen Beelzebubs vaardigheden en ontgrendelen duivelse capaciteiten terwijl ze het opnemen tegen de handlangers van de Sand Land Koning, de gevaren van de woestijn, maar ook tegen Muniel, de held in het buurland en zijn toegewijde leger.

SAND LAND verschijnt op 26 april 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en pc. Een demo is nu verkrijgbaar op alle platformen om je eerste stappen in Sand Land te maken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x