Home Gaming ONE PIECE FILM: RED wil de harten van Europese fans winnen na het verbrijzelen van box office records in Japan

ONE PIECE FILM: RED wil de harten van Europese fans winnen na het verbrijzelen van box office records in Japan

by Jos Vis

De stem van One Piece is nog nooit zo krachtig geweest als vandaag! De release op 6 augustus van One Piece Film: Red in Japan was een enorm succes. In 2022 tot dusver in Japan, was het de best opbrengende film in het eerste weekend van release, met een totaal van 2.254.237.030 JPY, ongeveer 16 530 320 euro, aan de kassa. Alleen al in twee dagen tijd werden in totaal 1.579.552 bioscoopbezoekers toegelaten.

Het is tijd voor One Piece, de langstlopende serie in de geschiedenis van Toei Animation, om een ​​nieuwe mijlpaal te bereiken en de harten van het Europese publiek te veroveren. Toei Animation Europe en haar partners hebben evenementen en premières voorbereid voor de film, waaronder meet-and-greets voor zowel oude fans als nieuwkomers.

“Afgelopen weekend was de officiële release van One Piece Film: Red in Japan. Tegelijkertijd ging de film ook in première in Frankrijk met een speciale vertoning in Le Grand Rex vóór de nationale release, op 10 augustus. De komende maanden zullen er in heel Europa nog veel meer vertoningen en activiteiten plaatsvinden, waaronder winkelevenementen, concerten, bioscoopvertoningen en nog veel meer. Zorg er dus voor dat u de laatste updates volgt over wat er bij u in de buurt gebeurt.”
“Het is de beste gelegenheid om het grootste merk van de entertainmentwereld te vieren”, legt Ryuji Kochi, president van Toei Animation Europe, uit.

In juli 2022 vierde One Piece de 25e verjaardag van zijn allereerste verschijning als manga in Shonen Jump in 1997. In juli 2022 overschreed het totale aantal verkopen wereldwijd 500 miljoen exemplaren! Het wereldwijde fenomeen is net zo krachtig als toen de eerste One Piece-aflevering in 1999 in Japan werd uitgezonden, met trouwe legioenen fans en toegewijde beroemdheden in elke hoek van het woord. Met meer dan 1.000 afleveringen uitgezonden in 80 landen, 13 speelfilms uitgebracht en het Guinness World Record toegekend aan manga-maker Eiichiro Oda voor de “meeste exemplaren gepubliceerd voor dezelfde stripreeks door één enkele auteur”, heeft One Piece zich gevestigd op het culturele landschap van een hele generatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: