Home GamingAndroid Promised Land Art Festival 2022-programma bekendgemaakt

Promised Land Art Festival 2022-programma bekendgemaakt

by Jos Vis

CD PROJEKT RED heeft vandaag het programma onthuld voor het komende Promised Land Art Festival — dat van 31 augustus tot 3 september zal plaatsvinden in het EC1-gebouwencomplex in Łódź. Het programma zal groeien naarmate meer sprekers worden aangekondigd om deel te nemen aan het festival.

Dit jaar is de eerste editie van het Promised Land Art Festival sinds 2019 en belooft een spannend evenement te worden dat gericht is op artiesten en creatievelingen in de videogame-, film-, muziek- en entertainmentindustrie. Het programma van dit jaar biedt tal van hoogtepunten, waaronder lezingen waar professionals op het gebied van VFX, 3D, modellering, illustratie, animatie en meer hun kennis zullen delen. Deelnemers kunnen tijdens het evenement ook deelnemen aan workshops, waarbij ze uit de eerste hand inspiratie opdoen van erkende experts zoals Tina Nawrocki, Jordu Schell, Anna Krzemień, Albert Szostkiewicz, Kamil Hepner en Adam Goldstein. Op het programma staan ​​ook live beeldhouw- en tekensessies.

Het huidige programma is hier te bekijken en zal regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe lezingen, sessies en workshops naarmate er meer sprekers voor het evenement worden aangekondigd.

Met Polsat Games als mediapartner van het evenement, zijn er ook al tal van officiële technologiepartners voor Promised Land onthuld, waaronder Autodesk, IT Media, OSHEE, PCC Polska, Alterpose, Warsaw Ink en Wacom – en er moeten er nog meer worden aangekondigd.

Gemaakt in samenwerking tussen CD PROJEKT RED — ontwikkelaars van Cyberpunk 2077 en The Witcher-series van videogames — de stad Łódź, Polen, en EC1 Łódź – The City of Culture, Promised Land is een plek voor de uitwisseling van kennis en ervaring, voor netwerken en het overbruggen van de kloof tussen de digitale en de traditionele kunsten. Na het belangrijkste Promised Land-festival vindt het extra evenement, Open Dag, plaats op 4 september en is gericht op beginnende kunstenaars en liefhebbers van de creatieve industrie. Open Dag zal extra lezingen organiseren en de kans bieden voor portfolio-overleg met experts uit de industrie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: