Home GamingAndroid Old School RuneScape krijgt nieuwe competitieve modus

Old School RuneScape krijgt nieuwe competitieve modus

by Pim, Sel

Old School RuneScape is nog competitiever geworden met de toevoeging van Leagues. Leagues zijn speelbaar op zowel PC als mobile. De eerste League, Twisted League, is speelbaar vanaf vandaag tot en met 14 januari 2020. In Twisted League race je tegen andere spelers om verschillende taken te volbrengen, grote power-ups vrij te spelen en zo snel mogelijk te levelen om bovenaan de League te eindigen.

Om deel te nemen aan een League, start je met een gloednieuw Ironman- of Ironwoman-karakter en ga je op een nieuw avontuur om krachtige Relics te verzamelen door taken te volbrengen. Iedere taak heeft een moeilijkheidsgraad en is verdeeld in Easy, Medium, Hard, Elite en Master tiers. Hoe meer Relics je hebt vrijgespeeld, hoe sneller je taken kan volbrengen en hoe groter de kans wordt dat jij de eerste bent die de grootste Old School-achievements behaalt en exclusieve beloningen ontvangt. Deze beloningen kunnen gebruikt worden voor toekomstige Leagues, of worden overgezet naar de main game waar je ze als valuta kan uitgeven in een League reward store.

Het pad naar glorie is niet gemakkelijk en iedere tijdelijke League heeft zijn eigen regels. Twisted League verplicht je om binnen de gebieden van Kourend en Kebos te blijven en wie probeert te ontsnappen, wordt terug geteleporteerd naar het respawnpunt.

Rob Hendry, Executive Producer bij Old School RuneScape zegt: “We kijken ernaar uit om onze community aan de slag te zien gaan met Twisted League. We hebben de core gameplay van Old School RuneScape in een nieuwe richting gestuurd, waardoor spelers op gelijke voet beginnen en strijden voor unieke beloningen. We zijn erg benieuwd hoe spelers de Relics zullen gebruiken om hun speelstijl aan te passen en nieuwe strategieën te vormen in deze nieuwe, tijdelijke, versnelde versie van Old School.”

Spelers en geïnteresseerden kunnen de Twisted League hier volgen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d