Home Gaming Offworld Industries implementeert vandaag Squad Update v4.3

Offworld Industries implementeert vandaag Squad Update v4.3

by Jos Vis

Offworld Industries is verheugd om vandaag Squad Update 4.3 voor alle spelers te lanceren! De v4.3-update brengt een verbeterde versie met zich mee van Squad’s Manic-5-kaart (nu “Manicouagan” genoemd), een zeer uitgebreide revisie van de Militia-factie, de mogelijkheid voor servereigenaren om hun servers te taggen en een nieuwe Find Match-functie op het hoofdmenu.

Militie krijgt een revisie

Milities zijn geüpdatet op een manier die ook aansluit bij het concept van het creëren van meer uniek aanvoelende facties. Ze willen dat elke factie een uniek gevoel heeft naast individuele sterke en zwakke punten. Voor milities waren de veranderingen erop gericht om ze meer gericht te maken op hinderlagen en verschansing/verdediging, en op het verbeteren van de kwaliteit van hun infanterie, aangezien hun opstelling van voertuigen nog steeds veel te wensen overlaat in vergelijking met conventionele facties.

Map Bio: Na een succesvolle amfibische landing in Goose Bay in Labrador, zijn oppositietroepen naar het zuiden getrokken langs de 389 Highway naar Quebec en hebben ze de Daniel-Johnson hydro-elektrische dam en het omliggende gebied ingenomen. Dit heeft de machtsinfrastructuur van het noordoosten van de Verenigde Staten verlamd en heeft geleid tot tegenaanvallen van Amerikaanse en Canadese troepen. Na een pauze in de gevechten doen Amerikaanse en Canadese troepen een laatste poging om de dam te heroveren.

Kaartkenmerken: Manicouagan is een kaart van 4×4 km die spelers veel meer vrijheid biedt in termen van hoe ze hun doelen willen benaderen, en een verbeterde doorstroming in vergelijking met eerdere iteraties van de kaart (bijv. Manic-5). Diepe rivieren snijden echter door de centrale gebieden, waardoor troepen die niet over amfibische capaciteiten beschikken (zoals het Amerikaanse leger of Canadezen) beperkt worden tot het gebruik van bruggen en ondiepten als oversteekplaatsen. Amfibische strijdkrachten zullen meer tactische mogelijkheden hebben om hun tegenstanders vanuit onverwachte hoeken te flankeren.

De kaart bevat versterkte militaire posities, industriële faciliteiten, woonwijken en landbouwgrond. Sommige delen van de kaart bieden langere zichtlijnen dan andere, maar het dichte Canadese bos en minder drastische hoogteverschillen over de kaart beperken de zichtlijn op de meeste locaties.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: