Home GamingAndroid Microsoft zegt dat het meer deals omtrent call of duty zal tekenen

Microsoft zegt dat het meer deals omtrent call of duty zal tekenen

by Mark van Truijen

Hoe Microsoft om zal gaan met het uitbrengen van Call of Duty games op platforms buiten Xbox en Windows als de voorgestelde overname van Activision Blizzard door het bedrijf doorgaat, is een belangrijk punt van zorg geweest voor regelgevende instanties. Microsoft heeft de afgelopen weken verschillende stappen genomen om enkele van die zorgen weg te nemen.

Het bedrijf heeft bindende overeenkomsten van 10 jaar getekend voor toekomstige Call of Duty-releases met een aantal bedrijven voor hun platforms, waaronder Nintendo, Nvidia, en meest recentelijk, cloud gaming bedrijf Boosteroid. Eerder had Microsoft ook al een soortgelijke toezegging gedaan aan Valve voor Steam, en er worden nog meer soortgelijke overeenkomsten voorbereid.

Dat zegt Microsoft-president Brad Smith, die onlangs aan de Wall Street Journal vertelde dat er de komende weken meer van dergelijke deals zullen volgen.

Desalniettemin lijkt een overeenkomst tussen Microsoft en Sony nog steeds ver weg te zijn. Er ligt al een 10-jarige overeenkomst op tafel voor PlayStation, maar op basis van informatie die door Activision naar buiten is gebracht, lijkt Sony alleen geïnteresseerd in het blokkeren van de overname van het bedrijf door Microsoft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: