Home Gaming Octopath Traveler is terug op de Nintendo eShop

Octopath Traveler is terug op de Nintendo eShop

by Pim, Sel

Octopath Traveler werd vorige maand plotseling verwijderd uit de Nintendo Switch eShop, hoewel te midden van verwarring over waarom de RPG niet langer digitaal beschikbaar was voor aankoop op het systeem, Square Enix verzekeringen bood dat de verwijdering slechts tijdelijk was.

Nu heeft de Japanse uitgever via zijn officiële Twitter-pagina bevestigd dat de Octopath Traveler eShop-vermelding weer live is, wat betekent dat spelers het spel weer digitaal kunnen kopen.

Het bedrijf heeft nog steeds niet uitgelegd waarom het spel in de eerste plaats werd verwijderd, maar eerdere speculaties hebben gesuggereerd dat dit te wijten was aan een verandering in de uitgever die op de vermelding werd vermeld. Bij de oorspronkelijke release werd Octopath Traveler voor de Switch uitgegeven door Nintendo, hoewel kort voor de recente verwijdering de uitgever werd gewijzigd naar Square Enix.

Octopath Traveler is verkrijgbaar op de Nintendo Switch, Xbox One en PC. De opvolger, Octopath Traveler 2, is beschikbaar op de Nintendo Switch, PS5, PS4 en PC, met Xbox Series X/S en Xbox One-versies die ergens dit jaar worden verwacht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x