Home Gaming HAWKED, de ultieme zoektocht naar schatten, lanceert de grootste update tot nu toe op pc, PlayStation en Xbox

HAWKED, de ultieme zoektocht naar schatten, lanceert de grootste update tot nu toe op pc, PlayStation en Xbox

by Pim, Sel

Uitgever en ontwikkelaar MY.GAMES heeft aangekondigd dat extractieshooter HAWKED vandaag zijn grootste update tot nu toe ontvangt. Deze update introduceert nieuwe gameplay-elementen en belooft een verbeterde ervaring voor spelers wereldwijd.

De update bestaat uit drie belangrijke onderdelen: een nieuwe modus genaamd Wonder Rush, nieuwe soorten Disciples in de belangrijkste gameplay-modi Treasure Hunt en Lone Hunter, evenals drie nieuwe artefacten.

Kennismaking met de Wonder Rush-modus
Met als doel de gameplay-ervaring op te schudden, introduceert “Wonder Rush” een spannende PvP-modus die een dynamische draai geeft aan het avontuur van schatzoeken. In tegenstelling tot traditionele modi zet Wonder Rush spelers tegen elkaar in teams van twee, waarbij teams concurreren om Wonderium te delven en daarmee te ontsnappen van een afgelegen eiland genaamd X-Isle. Met willekeurige spawn-locaties en intense gevechten daagt Wonder Rush spelers om verschillende strategieën toe te passen, te vechten en Wonderium binnen een beperkte tijd veilig te stellen. Doordat Wonder Rush permanent player death uitschakelt, is er continu actie en spanning tijdens de games.

Nieuwe soorten Disciples in de belangrijkste gameplay-modi
Voortbordurend op de core gameplay van Treasure Hunt en Lone Hunter, introduceert deze update nieuwe soorten Disciples, waardoor de gameplay-ervaring wordt verbeterd en spelers nieuwe uitdagingen en kansen krijgen. Deze ondergrondse vuurspuwers zijn uit de magmatische onderbuik van het eiland gekropen om te helpen vechten tegen wie dan ook de reptielen op het eiland uitdaagt.

Splinternieuwe Artefacten
Als reactie op feedback van spelers introduceert de update drie nieuwe Artefacten, waardoor de mogelijkheden binnen de game verder worden uitgebreid en verzamelaars spannende nieuwe items hebben om na te jagen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x