Home Gaming NVIDIA: Streaming vanuit de cloud bij jou in de buurt: GeForce NOW UI krijgt aanzienlijk nieuw ontwerp

NVIDIA: Streaming vanuit de cloud bij jou in de buurt: GeForce NOW UI krijgt aanzienlijk nieuw ontwerp

by Pim, Sel

GeForce NOW is een open platform waar je jouw bibliotheek met games kunt stallen. Omdat het aantal ondersteunde games steeg tot meer dan 500, werd het moeilijker om je games te vinden in de zee van nieuwe releases. Dat verandert met een nieuwe gebruikersinterface die de nadruk legt op je games en het veel gemakkelijker maakt om ze te vinden.

We zijn begonnen met het uitrollen van een app-update voor Mac en pc, waardoor GeForce NOW-leden een vernieuwde, gestroomlijnde gebruikersinterface krijgen die zoeken centraal stelt. Je kunt een kijkje nemen in de nieuwe lay-out in de bijgevoegde screenshots.

De nieuwe gebruikersinterface is gebouwd voor eenvoud en aanpassing. We blijven aanbevolen games onder de aandacht brengen, maar de ondersteunde bibliotheek is nu vooral te vinden via de zoekbalk. Zoek je game, klik op + BIBLIOTHEEK om het toe te voegen en begin met spelen. Jouw bibliotheek met games is eenvoudiger te beheren en volgt je op alle apparaten waarop je GFN speelt.

We hebben ook onze in-app zoekmogelijkheden verbeterd om meer complexe zoekopdrachten te verwerken. Als je op zoek bent naar een post-apocalyptische game met kittens in truien, hebben we daar misschien een game voor…

Je zult ook een nieuw detailniveau vinden voor elke game op GFN, inclusief welke games een controller vereisen, games die zijn ontwikkeld door indieteams en nog veel meer.

GeForce NOW-leden kunnen de update ervaren door hun app opnieuw te starten of de update direct te downloaden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: