Home Gaming NVIDIA SHIELD TV Pro Beschikbaarheid en Twee Nieuwe Streaming Titels voor Leden van GeForce NOW

NVIDIA SHIELD TV Pro Beschikbaarheid en Twee Nieuwe Streaming Titels voor Leden van GeForce NOW

by Mark van Truijen

SHIELD TV Pro, de meest geavanceerde streamer, levert alle grote software kenmerken die aangekondigd zijn tijdens CES – Best-In-class 4k HDR streaming, geweldige games en AI home capaciteiten (binnenkort beschikbaar) – en heeft een interne 500GB HD. SHIELD Pro behoud het originele SHIELD design en heeft een slot voor een microSD.

SHIELD Pro’s 500GB HD is perfect voor de ingebouwde Plex Media Server, die je toegang geeft voor media van elk apparaat en kan makkelijk gedeeld worden met vrienden en familie. Het is de beste oplossing voor meest eisende gebruikers.

Het apparaat is gebundeld met de nieuwe SHIELD-controller – voor achtergrondmuziek met de Google Assistant (binnenkort beschikbaar) – en de SHIELD-afstandsbediening (Oplaadbaar en met headset jackplug) en heeft dezelfde prijs als het originele Pro model.

SHIELD Pro is verkrijgbaar bij de NVIDIA Store en Coolblue.

Twee nieuwe games worden toegevoegd aan GeForce NOW: Just Cause 2 – nu beschikbaar, en Dues Ex Human Revolution, vanaf volgende week beschikbaar.

De twee nieuwe titels bouwen de collectie uit van de Square Enix games die beschikbaar zijn om te streamen naar SHIELD TV – Inclusief top titels als Hitman: Absolution en Sleeping Dogs.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x