Home Gaming Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage DLC nu verkrijgbaar

Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage DLC nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage, het eerste DLC pack voor de bestverkochte console-game voor 2016 in de VS, is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, later gevolgd door andere platformen. Sabotage is gepubliceerd door Activision en ontwikkeld door Infinity Ward, en levert vier nieuwe, epische multiplayer maps, inclusief de terugkeer Afghan, van één van Call of Duty’s populairste maps uit Modern Warfare 2, maar dan herontworpen voor een nieuwe generatie. Het nieuwe DLC pack bevat ook de gloednieuwe jaren ’90-stijl zombie-ervaring “Rave in the Redwoods”, waarvoor Kevin Smith zich aansluit bij de cast.

“Sabotage levert vier nieuwe multiplayer maps met gevarieerde gameplay voor alle soorten spelers,” zei Dave Stohl, studiohoofd van Infinity Ward. “Spelers strijden man-tegen-man in plaatsen als Brooklyn en Noord-Italië. Eén van de populairste maps uit de Modern Warfare-serie, Afghan, heeft nu een nieuwe versie gekregen in de map Dominion. Het multiplayer-pakket biedt voor elk wat wils. En dan is er nog Rave in the Redwoods, een heerlijk gestoorde zombie-ervaring in jaren ’90-stijl. Mede dankzij de geweldige muziek is dit nieuwe zombiehoofdstuk echt genieten geblazen.

Sabotage introduceert met Rave in the Redwoods het volgende spannende hoofdstuk van de Call of Duty: Infinite Warfare zombie-ervaring. De nieuwe verhaallijn voert spelers mee op een wilde rit door een zomerkamp bij een meer, helemaal in jaren ’90-stijl. Filmmaker, acteur en podcaster extraordinaire, Kevin Smith (Mallrats, Clerks) is aan de cast toegevoegd als zichzelf. Net als de vier helden is Kevin in een nieuwe gestoorde horrorfilm belandt van Willard Wyler, de raadselachtige filmregisseur en schurk, met stem en uiterlijk van Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham). Smith wordt in de film voor dood achtergelaten, maar via enkele griezelige gebeurtenissen kan hij spelers toch helpen te ontsnappen wanneer zombie-ravers het kampeergebied in een techno-nachtmerrie veranderen.

De vier speelbare personages uit het originele verhaal zijn terug, maar met nieuwe, over-the-top rollen, ingesproken door Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad) als “de Hip Hop Wannabe”, Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers) als “de Kandi Raver”, Jay Pharoah (White Famous, Saturday Night Live) als “de Grunge Rocker”, en Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer) als “the Westside Gangsta”.

Naast de zombie-content van Rave in the Redwoods, biedt Sabotage ook toegang tot vier nieuwe multiplayer maps:

Renaissance verplaatst spelers naar Noord-Italië, waar ze slag leveren in de nauwe straten van Venetië, omringd door klassieke architectuur en gebouwen. De map moedigt aan tot continue actie door de kanalen en wijken van deze iconische stad.

Noir is een duistere, grimmige stad, geïnspireerd door een futuristisch Brooklyn bij nacht. Het is een klassieke three-lane map tegen de achtergrond van een dystopische toekomst. Noir kenmerkt zich met vele cafés en parken rondom het brute oorlogsgebied in het centrum.

Neon is een virtueel trainingscentrum ontworpen voor stadsgevechten. Neon is een uniek, digitaal gevechtsgebied waarin auto’s en andere structuren zomaar verschijnen en verslagen vijanden in honderden pixels verdwijnen. De zichtlijnen in de middelste laan zijn favoriet bij lange-afstands spelers, terwijl de rand van de map zich leent voor snelle counteraanvallen en close-quarter actie.

Dominion is een nieuwe versie van de klassieke map Afghan uit Modern Warfare 2, dit keer gelegen op Mars. Dominion behoudt alle belangrijke kenmerken en gameplay van het origineel, alleen draait alles dit keer om het neergestorte schip in het midden. Er zijn ook aanpassingen die spelers hun voordeel laten doen met het nieuwe bewegingssysteem van Infinite Warfare.

   

   
Het Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage DLC Map Pack is tegen een scherpe prijs verkrijgbaar via de Call of Duty: Infinite Warfare Season Pass. Deze is apart verkrijgbaar of als onderdeel van de Legacy Pro of Digital Deluxe editions van de game. De Season Pass geeft met korting toegang tot alle vier Call of Duty: Infinite Warfare DLC Map Packs die verschijnen in 2017 (de Season Pass heeft een adviesprijs van €49,99, de vier individuele Map Packs hebben een adviesprijs van €14,99 per stuk). Season Pass-bezitters ontvangen bij aanschaf ook  10 Rare Supply Drops plus 1,000 bonus Salvage Credits om nieuwe prototype-wapens mee te craften.

Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage wordt gepubliceerd door Activision en is ontwikkeld door Infinity Ward. Call of Duty heeft een PEGI 18+ rating. Ga voor meer informatie naar www.callofduty.com. Fans kunnen @CallofDuty ook volgen op Twitter,Instagram en Facebook.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x