That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, Trailer

Northgard krijgt update die Kobolds en nieuwe sectoren toevoegt aan populaire Viking strategie game

Shiro Games heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor Northgard, hun populaire Viking strategie game, waarbij een nieuwe neutrale fractie wordt geïntroduceerd, de Kobolds, alsmede een nieuwe mythische eenheid en drie nieuwe sectoren.

Met deze nieuwe update krijgen spelers de kans om de Kobolds voor het eerst tegen te komen. Deze neutrale fractie zal op een willekeurige plek op de map te vinden zijn, waarbij ze waardevolle grondstoffen bewaken, en afhangend van de acties van de spelers gevaarlijke tegenstanders of gulle bondgenoten worden. Naast de Kobolds kunnen spelers ook de mythische havik Vedrfolnir tegenkomen, een fantastisch beest die voor hen een jaar lang door Northgard zwerft en op deze manier tot en met zes nieuwe sectoren kan verkennen.

Drie nieuwe type sectoren kunnen door de spelers in Northgard ontdekt en gekoloniseerd worden. Deze nieuwe omgevingen zijn: Thor Wrath, welke een aanvalsbonus geeft aan de stam die de sector controleert, the Geyser, welke een blijdschapsbonus geeft en een reductie in consumptie van hout tijdens de strenge winters. Er zijn ookthe Pond tegels waarbij de stammen een nieuwe bron hebben waaruit gevist kan worden.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE