Home Gaming Nintendo Selects-reeks wordt op 24 juni uitgebreid met must-have Nintendo 3DS-titels

Nintendo Selects-reeks wordt op 24 juni uitgebreid met must-have Nintendo 3DS-titels

by Mark van Truijen

Als je een eerder gemiste topgame wilt ontdekken, is het diverse aanbod aan spelervaringen van de NintendoSelects–reeks de beste plaats om te beginnen. Deze reeks omvat al meer dan 30 klassieke titels, inclusief The Legend of Zelda: A Link Between Worlds en Yoshi’s New Island voor de Nintendo 3DS-systemen, Super Mario Galaxy 2 voor de Wii*, en LEGO® CITY Undercover en Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor de Wii U.

Op 24 juni wordt de Nintendo Selects-reeks versterkt met vijf nieuwe titels voor de Nintendo 3DS-systemen. Het betreft enkele van de populairste games voor dit systeem die in Europa samen al meer dan 3 miljoen keer zijn verkocht**

De line-up bevat zeer diverse titels met geweldige portable werelden om te verkennen:

LEGO® CITY Undercover: The Chase Begins – Stap in de schoenen van de beginnende politieagent Chase McCain en maak met hem carrière om een ware superagent te worden. Verken de open wereld van LEGO® CITY als undercover agent en sla de boeven in de boeien. Begin een episch avontuur en breng gerechtigheid naar de hele stad!

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Link begint een legendarische reis door de tijd om te voorkomen dat de dievenkoning Ganondorf de Triforce in handen krijgt. Dit heilige relikwie geeft de bezitter namelijk ultieme kracht. De verbeterde en intuïtief bedienbare interface en het 3D-effect helpen spelers bij het kraken van de puzzels, reizen door de tijd en verkennen van de gevarieerde wereld. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is een nieuw avontuur voor iedereen, zowel nieuwkomers als spelers die Hyrule al vaker bezochten.

Onder de nieuwe aanvullingen op de Nintendo Selects-reeks treffen we ook twee geweldige Mario-avonturen:

Mario & Luigi: Dream Team Bros. – Op een dag arriveert in Mushroom Kingdom een brief van de mysterieuze Dr.Snoozemore, die Mario, Luigi en Princess Peach uitnodigt op Pi’illo Island. Een gratis vakantie die onze helden krijgen aangeboden door een complete vreemdeling – wat kan er misgaan? Wissel tussen Luigi’s Dream World en de echte wereld om met Mario en Luigi puzzels te kraken, strijd met vijanden, en maak handig gebruik van Luigi’s verbeelding om te slagen in dit turn-based RPG-avontuur!

Paper Mario: Sticker Star – Paper Mario bevindt zich in een kleverige situatie! Beleef met Mario een spannend papieren avontuur en help hem de rommel van Bowser opruimen met de kracht van gloednieuwe stickers. De stickers geven een nieuwe draai aan het bekende turn-based actie-vechtsysteem. Plet je tegenstanders, rol door de stad en verzamel bonussen in de vele zijmissies.

En voor spelers die hun modieuze kant willen laten schitteren:

Nintendo presents: New Style Boutique™ – Ontwikkel je unieke stijl en word de nieuwste trendsetter in de stad! Als assistent van de plaatselijke modewinkel, is het jouw uitdaging om carrière te maken en succes te boeken met je eigen boetiek! Beinvloed de stijl in de stad en straal als een ster onder de spotlights van de catwalk. Kies uit ongeveer 12.000 voorwerpen, inclusief bekende merken, accessoires, tassen en mannenmode. Nintendo presents: New Style Boutiquebeproeft niet alleen je stijlgevoel, maar ook je kwaliteiten als winkeleigenaar!

Nintendo 3DS-bezitters kunnen uitkijken naar geweldige, exclusieve ervaringen wanneer deze vijf titels op 24 juni worden toegevoegd aan de Nintendo Selects-reeks. Op dezelfde dag komen deze titels ook beschikbaar in de Nintendo eShop voor € 19,99 (incl. BTW) per stuk.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x