Home Gaming HOMEFRONT®: THE REVOLUTION wordt deze week wereldwijd gelanceerd!

HOMEFRONT®: THE REVOLUTION wordt deze week wereldwijd gelanceerd!

by Mark van Truijen

Deep Silver en Dambuster Studios kondigen vandaag trots aan dat de nieuwe first person shooter HOMEFRONT®: THE REVOLUTION deze week wordt gelanceerd. Deze unieke, verhaalgedreven shooter is vanaf vandaag 17 mei verkrijgbaar in Amerika en vanaf 20 mei in Europa en de rest van de wereld. Spelers strijden in de game als verzetsstrijder, samen met een handjevol andere vastbesloten personages, om Philadelphia te bevrijden van de onderdrukking en het bezettingsleger.

“Met Homefront®: The Revolution leveren we een reboot van de Homefront-franchise, een gloednieuwe open wereld-shooter met asymmetrische, guerrilla-oorlogsvoering. Dat niet alleen, we leveren ook een diep verhaal over het verdedigen van onze waardes, ons land, onze samenleving, en dat is nu actueler dan ooit,”  zegt Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media.

Vandaag zijn ook nieuwe details onthuld over de Expansion Pass. DeHomefront®: The Revolution Expansion Pass biedt toegang tot de drie singleplayer campaign expansions die momenteel gepland zijn, en ontgrendelt enkele exclusieve bonussen voor gebruik in Homefronts online co-op-stand genaamd Resistance Mode!

  • The Voice of Freedom en Aftermath verschijnen beide in 2016 en bieden vele uren aan originele single-player content, als aanvulling op Homefronts enorme, 30 uur durende campaign.
  • Een veel grotere expansion – Beyond the Walls – volgt in 2017, daarover later meer.

Expansion Pass-houders profiteren ook van deze Resistance Mode-voordelen:

  • ‘Supply Line’ schenkt spelers elke week een GRATIS Resistance Crate, daarvoor hoeven ze alleen maar in te loggen in de Resistance  Mode
  • ‘The Right Kind of School’ ontgrendelt drie nieuwe start-achtergronden voor je personage in de Resistance Mode: ‘ATF Agent’, ‘G-Man’ en ‘U.S. Marshall’

Naast de epische, 30 uur durende singleplayer campaign, lanceert Homefronts de co-op-stand genaamd ‘Resistance Mode’ met 6 missies. In juni volgen nieuwe missies. Alle missies in de Resistance Mode zijn gratis, en Dambuster Studios zal kosteloos ook andere hoogkwalitatieve content-updates leveren.

Omdat de hoeveelheid missies bij de lancering kleiner is dan de studio eerder had beloofd, is de optie om met echt geld Resistance Crates voorlopig uitgeschakeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x