Home Gaming Nieuwe Xbox One accessoires aangekondigd

Nieuwe Xbox One accessoires aangekondigd

by Mark van Truijen

Bij Xbox bieden we fans de keuze om de games te spelen die ze willen, op de devices waarop ze willen spelen en met de mensen waarmee ze willen spelen. Door de volgende nieuwe Xbox One accessoires geeft Microsoft Xbox-fans extra mogelijkheden om hun game-ervaring verder te personaliseren.

Nieuwe Xbox Draadloze Controller designs

Deze herfst verschijnen er twee nieuwe controller designs: de Xbox Draadloze Controller Dawn Shadow Special Edition – met een vervaagde magenta metallic afwerking – en de Xbox Draadloze Controller in het blauw, een favoriet van de fans. Net zoals de controller die samen met de Xbox One S werd gelanceerd kennen de nieuwe controllers een gestroomlijnd design, grip met textuur voor meer comfort en Bluetooth om te kunnen gamen op Windows 10-pc’s. Deze controllers zullen vanaf begin oktober
image002 image004verkrijgbaar zijn.

Introductie van de Xbox Stereo Headset

Ervaar de ultieme game-ervaring met de witte Xbox Stereo Headset – Special Edition. Deze comfortabele, lichte headset laat je toe om thuis of onderweg te luisteren naar games, tv en films. Zijn witte kleur past perfect bij de witte Xbox One S console en bijbehorende controller. De Xbox Stereo Headset – Special Edition verschijnt eind oktober.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: