Home Gaming Nieuwe Xbox Draadloze Controller kleuren aangekondigd

Nieuwe Xbox Draadloze Controller kleuren aangekondigd

by Mark van Truijen

2016 was een geweldig jaar voor gamen op de Xbox – we brachten jou de nieuwe Xbox One S, de ultieme game console en 4K entertainmentsysteem met 4K UHD Blu-ray, 4K video streaming en High Dynamic Range; we brachten meer dan 100 console-exclusieve games uit; we werden de snelste, meest betrouwbare game netwerk met Xbox Live; en we lanceerden onze meest comfortabele, best presterende controllers tot nu toe met de nieuwe Xbox Draadloze Controller. Vandaag zijn we verheugd om twee nieuwe kleur opties voor de Xbox Draadloze Controller te introduceren die nog meer keuzes bieden aan onze fans, zodat ze kunnen gamen hoe zij willen.

De eerste nieuwe controller is de Xbox Draadloze Controller – Rood, die een twee tinten mat rode afwerking heeft met glanzende highlights op de triggers, bumpers en navigatiepad, evenals achter de duimsticks. De Xbox Draadloze Controller – Rood is nu beschikbaar.

De tweede nieuwe controller is de Xbox Draadloze Controller – Groen/Oranje, die een vergelijkbaar ontwerp heeft als de Xbox Draadloze Controller – Rood, maar het is groen met oranje accenten. Deze controller wordt geleverd met een groene matte afwerking en glanzende highlights op de triggers, bumpers en navigatiepad, evenals oranje accenten achter de duimsticks. Deze Xbox Draadloze Controller – Groen / Oranje is verkrijgbaar vanaf 31 januari 2017.

Beide controllers zijn voorzien van alle voordelen van de nieuwste Xbox Draadloze Controller, inclusief griptextuur, verbeterde draadloze bereik en Bluetooth-technologie voor Windows 10 apparaten. Deze controllers zijn geschikt voor gamen op de Xbox One, Xbox One S en Windows 10-pc’s en tablets. U kunt ook gebruik maken van de aangepaste knop mapping-functie via de Xbox Accessoires App, beschikbaar om te downloaden vanaf de Xbox Store of Windows Store.

Voor meer informatie en assets ga naar xbox.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x