Home Gaming For Honor Closed Beta speelbaar van 26 tot en met 29 januari

For Honor Closed Beta speelbaar van 26 tot en met 29 januari

by Mark van Truijen

De For Honor™ Closed Beta is speelbaar van 26 tot en met 29 januari op PlayStation 4, Xbox One en PC. Strijders kunnen zich nu nschrijven om deel te nemen aan de Closed Beta via forhonorgame.com/beta.

Samen met de Closed Beta lanceert ook ‘War of the Factions’. Dit is een tijdelijk event dat de volgende vraag beantwoordt: welke partij zal zegevieren wanneer de machtige Vikingen, dodelijke Samoerai en ruige Ridders elkaar te lijf gaan op het slagveld? ‘War of the Factions’ volgt de multiplayeractiviteiten van alle spelers op alle platformen tijdens de Closed Beta en beloont spelers die strijden voor hun factie. De winnende factie wordt beloond met extra items. De beloningen die tijdens de Closed Beta zijn verdiend, worden ook overgezet naar de volledige game.

For Honor is ontwikkeld door Ubisoft Montreal, in samenwerking met andere Ubisoft studio’s*, en biedt een meeslepende verhaallijn en intense multiplayer. Spelers treden er in de voetsporen van drie machtige facties – de dappere Ridders, brute Vikingen en raadselachtige Samoerai – vechtend tot de dood op intense en realistische slagvelden. For Honor maakt gebruik van Art of Battle, een innovatief vechtsysteem dat spelers volledige controle over hun krijgers geeft. Met unieke vaardigheden en gevechtsstijlen van elke Held, kunnen zij elke vijand die hun pad kruist op de knieën dwingen.

For Honor is verkrijgbaar op 14 februari 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x