Home Gaming Nieuwe World of Warcraft: Battle for Azeroth-content is nu live

Nieuwe World of Warcraft: Battle for Azeroth-content is nu live

by Jos Vis

In de nieuwste content die nu beschikbaar is voor World of Warcraft: Battle for Azeroth, doen twee Geallieerde Races mee aan het gevecht. Daarnaast zijn er nieuwe Tools of the Trade en een nieuw mysterie.

Speel als een Zandalari-trol of Kul Tiran Human

In de loop van talloze beproevingen en aan de frontlinie van de Slag bij Dazar’alor, hebben de helden van de Alliantie en de Horde onverbrekelijke banden gesmeed met hun nieuwe Kul Tiran-trollen en bondgenoten van Zandalari. Spelers die hun waarde hebben bewezen, kunnen nu officieel rekruteren en spelen als een van deze trotse Allied Races.

Beheers je vakmanschap met Tools of the Trade

Spelers met knutselberoepen kunnen nu beginnen met speurtochten om speciale Tools of the Trade te verdienen die unieke bonussen of vaardigheden bieden. Herstel het weefsel van de werkelijkheid en verzamel doek dat in de loop van de tijd is verplaatst met Synchronous Thread for Tailoring. Sifon het bloed van de doden en schrijf Blood Contracts met de Sanguine Feather Quill van Lana’thel voor Inscription. Gebruik de macht van de titanen om onverwoestbare uitrusting te smeden met de Khaz’goriaanse smidshamer.

Grote problemen bij de Brawler’s Guild

Het geheimzinnige Brawler’s Guild is lange tijd de plaats geweest van een serieus smerige activiteit, maar de nieuwste draai van gebeurtenissen vertegenwoordigt een geheel nieuw niveau van schaduw. Kun jij het mysterie oplossen van wie de kwartiermeester van de gilde vermoordde in een compleet nieuwe Brawler’s Guild-speurtocht?

War, Magni en meer

De nieuwe update bevat nog meer voor spelers om te ontdekken in Azeroth, inclusief de volgende speurtochten in de lopende oorlogscampagne en de nieuwste ontwikkelingen in de missie van Magni Bronzebeard om de wonden van de planeet te genezen.

Vanaf 16 april kunnen spelers de verschrikkingen onder de Stormsong-vallei onder de aandacht brengen in de Crucible of Storms – een aanstaande twee-boss-aanval die zal leiden naar het verhaal van Battle for Azeroth’s tweede belangrijke inhoudsupdate, Rise of Azshara.

Deze update bevat ook andere geplande evenementen en activiteiten die in de komende weken en maanden zullen verschijnen, inclusief een spannende nieuwe achtbaan om in te rijden wanneer de Darkmoon Faire binnen rolt; gloednieuwe feestdagen om naar uit te kijken, net zoals het Wanderer’s Festival in Pandaria en de toepasselijke naam Free T-Shirt Day; en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: