Home Gaming Skyworld 26 maart naar PSVR

Skyworld 26 maart naar PSVR

by Jos Vis

Vertigo Games en Wolfdog Interactive hebben vandaag aangekondigd dat het bekroonde VR-strategiespel Skyworld op 26 maart 2019 zal lanceren voor PlayStation VR, met nieuwe features voor player-progress. Door een mix van turn-based strategie-gameplay en real-time gevechtsscenario’s, geeft Skyworld spelers de kans om een ​​koninkrijk in oorlog te besturen tegen vrienden of in solo-campagnes. En dat allemaal in VR.

De lancering van Skyworld op PlayStation VR brengt geheel nieuwe features in de mix, waardoor spelers hun prestaties in de game kunnen verdedigen. Met een permanent nivelleer-systeem kunnen spelers XP verdienen in single- en multiplayer-matches. Daarnaast zullen er dagelijkse uitdagingen worden aangeboden.

Spelers beheersen de getijden van oorlog met een uniek hybride gameplay-systeem van turn-based management, deck building en snelle, real-time gevechten. Door gebruik te maken van een strategische combinatie van de 16 beschikbare eenheden, kunnen Skyworld-spelers een dodelijk en gespecialiseerd leger bouwen met alles; van boogschutters en sluipschutters tot belegeringsvaten en vliegende forten.

Voordat ze online vrienden en vijanden veroveren, worden spelers uitgenodigd om oorlog te voeren in een volledige singleplayer-campaign en een leger te rekruteren voor een koninklijke verovering om het universum te verdedigen. Skyworlds hebben welvaart gevonden dankzij de magische cores in hun midden, maar demonen proberen die macht voor zichzelf te beheersen. Spelers moeten hun tegenstanders te slim af zijn om voor eens en voor altijd het rijk te redden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: