That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Nieuwe videoreeks vrijgegeven voor Hitman 2

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft vandaagHITMAN™ 2 – How to Hitman: Immersion vrij, het eerste deel van een nieuwe videoserie waarin de verschillende features, verbeteringen en items worden getoond van HITMAN™ 2, die op 14 november verschijnt. Deze eerste video toont hoe spelers volledig kunnen opgaan in de wereld van HITMAN™ 2 door zich te mengen in de menigte, de zeer gedetailleerde omgevingen uit te buiten en de talloze persoonlijkheden gestuurd door de revolutionaire A.I. te gebruiken om een domino-effect te creëren met grote gevolgen.

HITMAN™ 2 is de opvolger van de populaire internationale videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

Met Sniper Assassin mode introduceert HITMAN™ 2 een nieuwe manier om te spelen, een zelfstandige game-modus die co-op voor het eerst naar de Hitman™–serie brengt. Twee spelers kunnen hierin online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu verkrijgbaar als een early-accessbonus bij een pre-order van HITMAN™ 2. Spelers kunnen ook deelnemen aan de HITMAN™: Sniper Assassin-competitie en hun schuttersvaardigheden onderwerpen aan de ultieme test om kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN™ 2. Bezoek voor meer informatie:https://hitman.com/competition.

HITMAN™ 2 is verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X en pc vanaf 14 november 2018.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE