Home Gaming Nieuwe trailers van aankomende videogames van Pokemon

Nieuwe trailers van aankomende videogames van Pokemon

by Jos Vis

The Pokémon Company International en Nintendo hebben meer details bekendgemaakt over Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus en tevens gloednieuwe trailers aangekondigd.

YouTube video


YouTube video

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl
Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn getrouwe remakes van Pokémon Diamond Version en Pokémon Pearl Version. In deze spellen keren Trainers terug naar de regio Sinnoh, waar ze professor Rowan ontmoeten, tegen Team Galactic vechten en de Grand Underground gaan verkennen. Spelers die voor het eerst in Sinnoh op pad gaan, kunnen zich opmaken voor vele nieuwe ontmoetingen en verrassingen.

De multifunctionele Pokétch
De Pokétch is een handige gadget die spelers tijdens hun tocht in het spel krijgen en die vol zit met uiteenlopende apps. Deze multifunctionele tool heeft apps voor alle mogelijke situaties, zoals de Dowsing Machine-app, waarmee verborgen items opgespoord kunnen worden. In Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl kunnen spelers de Pokétch tevens gebruiken om de hulp van wilde Pokémon in te roepen via verborgen moves zoals ‘Cut’ om bomen te kappen die in de weg liggen, of ‘Rock Climb’ om steile rotswanden te beklimmen.

Veel plezier met Pokémon in Amity Square
Amity Square in Hearthome City is een ontspannende plek waar Trainers tijd door kunnen brengen met hun Pokémon. Ze kunnen er met maximaal zes van hun Pokémon tegelijk een wandeling maken, als deze Pokémon tenminste op de lijst met Pokémon staan die in het park toegelaten zijn. In Amity Square kunnen spelers de hoek en het zoomniveau van hun camera aanpassen, zodat ze herinneringsfoto’s en -video’s met hun Pokémon kunnen maken. Je kunt foto’s nemen door op de opnameknop van het Nintendo Switch-systeem te drukken, en korte video’s maken door deze knop ingedrukt te houden.

Maak Poffins!
Poffins zijn versnaperingen die de condities van Pokémon zoals hun koelheid of schattigheid kunnen opwaarderen. Door opwaardering van deze condities kunnen spelers hogere scores krijgen tijdens de visuele beoordeling van de Super Contest Shows. In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl konden Poffins alleen gemaakt worden in het Poffin House. Nu kunnen spelers ze echter ook in Amity Square maken.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl worden uitgebracht op 19 november 2021. Beide spellen kunnen momenteel vooruitbesteld worden, waarbij er speciale vroegkoopbonussen te verkrijgen zijn.

Ga voor meer informatie over Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl naar Pokemon.nl/DiamondPearl.
 
Pokémon Legends: Arceus
Pokémon Legends: Arceus speelt zich af in de uitgestrekte regio Hisui. Dit is de regio Sinnoh zoals deze er vroeger uitzag, lang voordat er sprake was van de bekende steden en stadsbeelden van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl. De rijke natuur en de hoog oprijzende Mount Coronet midden in het gebied maken van Sinnoh een regio die spelers nog niet eerder ervaren hebben wanneer ze op pad gaan om de eerste Pokédex van de regio samen te stellen.
 
Je Arc Phone is je gids
Aan het begin van hun avontuur krijgen spelers een apparaat dat de Arc Phone heet. Door zijn aparte uiterlijk zou je kunnen vermoeden dat er een verband met de Mythical Pokémon Arceus is. Dit apparaat blijkt een vreemd soort kracht te bezitten, waardoor het spelers op hun tocht kan begeleiden.
 
Speciale Pokémon met een mysterieuze kracht
Tijdens hun tocht kunnen spelers Pokémon tegen het lijf lopen die groter zijn dan normaal en gloeiend rode ogen hebben. Ze staan bekend als Alpha Pokémon. Ze zijn sterker dan hun gewone tegenhangers en kunnen vol overgave spelers achternazitten en aanvallen die te dicht bij hen in de buurt blijven.
 
In de regio Hisui leven bovendien speciale Pokémon met een bepaalde mysterieuze gave. Sommige van deze Pokémon zijn bijzonder sterk en staan bekend als edelen, terwijl andere naar verluidt graag de mensen in de regio willen helpen. Al deze Pokémon blijken over een kracht te beschikken die gewone Pokémon niet hebben. Mensen die bekendstaan als bewakers, hebben de opdracht over deze Pokémon te waken. Zo moeten ze de edelen bijvoorbeeld voedsel en water verstrekken en ervoor zorgen dat hun grondgebied niet geschonden wordt.​
 
Deze edele Pokémon worden vereerd door de mensen uit de regio, maar vanwege een vreemd nieuw verschijnsel kunnen ze plotseling buiten zinnen raken. De reden hiervoor is nog steeds in nevelen gehuld. Wanneer deze Pokémon buiten zinnen zijn, kunnen ze ontzettend moeilijk in toom gehouden worden. Hierdoor wenden de mensen van Hisui zich tot het Galaxy-expeditieteam voor hulp. Als lid van het Survey Corps moet jij de aanvallen van razernij van de edelen de kop indrukken.
 
Kleavor
Category: Axe Pokémon
Height: 1,8 m
Weight: 89 kg
Type: Bug/Rock
 
Dankzij speciale mineralen uit de regio Hisui kan Scyther tot deze Pokémon evolueren. Delen van zijn lichaam zijn verhard tot steen. De stenen delen schilferen tijdens felle gevechten vaak af. En Kleavor die vele gevechten doorstaan hebben, vertonen grotere afschilfering over hun lichaam. Naar verluidt gebruikten de mensen uit Hisui ooit stukken steen afkomstig van Kleavor om gereedschappen mee te maken.
 
Op de rug van Pokémon snel door uitgestrekte ongerepte landschappen trekken
Tijdens hun avonturen kunnen spelers een Celestica Flute krijgen. Dit is een mysterieus instrument dat de mensen uit Hisui van generatie op generatie doorgegeven hebben. Telkens wanneer je op de fluit speelt, roep je speciale Pokémon op waarop je mag rijden. Door op deze Pokémon te rijden, kunnen spelers zich sneller over land, ter zee of zelfs in de lucht verplaatsen.

  • Wyrdeer​: Wyrdeer heeft krachtige, stevige benen. Met hem kun je op grote snelheid over land galopperen en over hindernissen springen.
  • Basculegion​: Basculegion kan spelers op zijn rug vervoeren, zodat ze over waterbronnen kunnen reizen. Daarnaast kan Basculegion zich op het wateroppervlak afzetten, zodat spelers moeiteloos over hindernissen kunnen springen.
  • Hisuian Braviary: Op Hisuian Braviary kunnen spelers hoog in de lucht vliegen. Vanuit de lucht kunnen spelers bovendien goed zien welke soorten Pokémon er onder hen wonen en welke soorten items er mogelijk te vinden zijn.

Ontdek de voorzieningen van je thuisbasis Jubilife Village
Spelers kunnen zich op hun onderzoekswerk voorbereiden in Jubilife Village. Daar vinden ze ook voorzieningen die hun avontuur nog leuker maken.

  • De kleermaker en de kapper: Spelers kunnen bij de kleermaker en de kapper hun outfit en kapsel aanpassen en zo een nieuwe look kiezen.
  • De fotostudio : Spelers kunnen bij de fotostudio foto’s met hun Pokémon nemen.
  • De dorpswinkel en de craftshop: Als spelers hun items tijdens hun vorige expeditie opgebruikt hebben, kunnen ze in de dorpswinkel hun voorraad aanvullen. Ze kunnen ook in-game valuta gebruiken om nieuwe craftinstructies en -materialen te kopen bij de craftshop.
  • De weilanden: Bij de weilanden kunnen spelers Pokémon achterlaten die ze gevangen hebben. Er moeten veel Pokémon gevangen worden om de Pokédex te voltooien. Er kunnen echter maar zes Pokémon op een missie meegenomen worden. Voorafgaand aan elke onderzoeksmissie moeten spelers dus de juiste Pokémon kiezen. In elk basiskamp kunnen spelers kiezen welke Pokémon ze meenemen en welke Pokémon ze naar de weilanden sturen.

Pokémon Legends: Arceus verschijnt op vrijdag 28 januari 2022. Hij kan op dit moment vooruitbesteld worden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x