Home Gaming Psychologische thriller ‘In Sound Mind’ nu verkrijgbaar

Psychologische thriller ‘In Sound Mind’ nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Modus Games nodigde vandaag gewillige slachtoffers uit om in de psyche van de inwoners van Milton Haven te duiken om de waarheid te ontdekken over wat er met de stad is gebeurd met de release van In Sound Mind voor pc (Steam, GOG en Epic Games Store), PlayStation 5 en Xbox Serie X|S. De Nintendo Switch-versie van de game wordt op een later tijdstip uitgebracht. Koop de game nu op je platform naar keuze: www.insoundmin.com

De lancering van vandaag ging vergezeld van een nieuwe trailer die de beproevingen laat zien die spelers moeten doorstaan als ze hopen de talloze puzzels en mysteries op elke hoek op te lossen.

YouTube video


In Sound Mind is een first-person psychologische horrorervaring waarin spelers het opnemen tegen de onvoorspelbare gevaren die diep in herinneringen oproeren. Gemaakt door het team achter de legendarische Nightmare House 2 mod, en met een beklijvende soundtrack van de muzikale sensatie The Living Tombstone, verdraait In Sound Mind schijnbaar eenvoudige herinneringen in schokkende ontmoetingen met angstaanjagende bedreigingen, ongelooflijke scènes en een mysterieuze pratende kat voor de goede orde.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x