Home Gaming Nieuwe trailer van Divinity Original Sin – Enhanced Edition onthult online & splitscreen co-op modi op console

Nieuwe trailer van Divinity Original Sin – Enhanced Edition onthult online & splitscreen co-op modi op console

by Mark van Truijen

Voor het eerst op de huidige generatie consoles, brengt Divinity: Original Sin splitscreen en online co-op naar RPG’s. Je ziet al het nieuws over de coöperatieve modus van Larian Studios’ gelauwerde RPG (meer dan 150 awards en nominaties) in de co-op trailer van de Enhanced Edition, die volgende maand zal verschijnen voor PlayStation®4 en Xbox One®. De verschijning van deze nieuwe video wordt vergezeld door de opening van de officiële website, waar je alle relevante informatie vindt over Divinity: Original Sin – Enhanced Edition.

Verken een verraderlijk fraaie wereld in je eentje of met een vriend, samen of los van elkaar in dezelfde playthrough. Zolang jullie bij elkaar blijven, delen jullie dezelfde schermruimte (met op consoles toegespitste besturing en UI!), maar wanneer jullie uit elkaar bewegen wordt het scherm dynamisch en naadloos gesplitst zodat jullie los van elkaar de hele wereld kunnen verkennen, zonder laadtijden.

Coöperatief spelen voegt een heel nieuwe dimensie toe aan Divinity Original Sin. Niet alleen de turn-based gevechten moedigen aan tot teamwerk, ook de missies, het verkennen van omgevingen en het maken van essentiële keuzes krijgen door samenwerking een nieuwe lading. Dood je de orc of de elf? Of beide? Of geen van beide? Elk probleem in Divinity: Original Sin is op verschillende manieren op te lossen, de keuze is aan jou – of aan jullie, als je met een vriend speelt – hoe je in je epische avontuur wilt vorderen. Natuurlijk zal er ook wel eens onenigheid tussen spelers ontstaan… maar geen nood! Divinity: Original Sin biedt een oeroude maar nog steeds uitstekend werkende methode om geschillen tussen twee personen op te lossen… Steen, papier, schaar!

Foor meer informatie over de game ga je naar de nieuwe officiële website van Divinity Original Sin – Enhanced Edition, die vanaf vandaag is geopend! De website bevat alle informatie over de game en de nieuwe features van de Enhanced Edition.

Divinity Original Sin – Enhanced Edition is vanaf oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x