Home Gaming Alison Brie keert terug als Unikitty in LEGO Dimensions

Alison Brie keert terug als Unikitty in LEGO Dimensions

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een nieuwe trailer onthuld met actrice Alison Brie die opnieuw in de rol kruipt van Unikitty, uit The LEGO® Movie™, in LEGO® Dimensions™. Deze langverwachte entertainment ervaring integreert het fysieke LEGO® stenen bouwen met interactieve console gameplay. In deze trailer wordt Alison in de LEGO Gateway getrokken en verschijnt ze in de digitale game als Unikitty; half eenhoorn, half anime kitten uit Cloud Cuckoo Land. Ze vecht samen met Batman, Gandalf en Wyldstyle tegen Lord Vortech om de LEGO Multiverse te redden.

De LEGO Dimensions Starter Pack bevat onder andere een complete The LEGO Movie level, plus The LEGO Movie Adventure World, een extra open wereld omgeving die kan worden vrijgespeeld met het Wyldstyle minifiguur die bij de game zit.

Voor fans van The LEGO Movie die hun eigen LEGO Dimensions ervaring willen vormgeven is er een  Unikitty Fun Pack met LEGO Unikitty minifiguur en Cloud Cuckoo Car, een Emmet Fun Pack met een LEGO Emmet minifiguur en Excavator, een Bad Cop Fun Pack met een LEGO Bad Cop minifiguur en Politieauto, en een Benny Fun Pack met een LEGO Benny minifiguur en Ruimteschip. Deze Fun Packs bieden nieuwe karakters en voertuigen die gebouwd kunnen worden en speciale in-game vaardigheden. Ieder voertuig en gadget fysiek gebouwd en tweemaal herbouwd kan worden om zo in totaal drie verschillende objecten te maken.

De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september 2015 en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, het alles-in-één games en entertainmentsysteem van Microsoft en Xbox 360 games en entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en het Nintendo Wii U™ systeem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x