Home Movies Nieuwe trailer TROLLS gelanceerd – Met stemmen van oa Anna Kendrick en Justin Timberlake – Vanaf 12 okt in de bioscoop

Nieuwe trailer TROLLS gelanceerd – Met stemmen van oa Anna Kendrick en Justin Timberlake – Vanaf 12 okt in de bioscoop

by Mark van Truijen

Van de makers van SHREK komt de leukste, grappigste en brutaalste animatiefilm van het jaar: Dreamworks’ TROLLS. Stap een kleurige en wonderlijke wereld binnen vol met hilarische en onvergetelijke wezens. Ontdek het verhaal van de altijd blije trollen, die alleen maar willen zingen, en de grappige maar altijd bezorgde Bergens, die alleen gelukkig zijn wanneer hun buikjes zijn gevuld met trollen.

Met officiële muziek van Justin Timberlake en mash-ups van liedjes van andere populaire artiesten. De Engelstalige versie van TROLLS bevat stemmen van onder andere Anna KendrickJustin Timberlake, Russell BrandJames Corden,Kunal Nayyar, Ron Funches, Icona Pop en Gwen Stefani. De Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

Dreamworks’ TROLLS is een verfrissende comedy voor iedereen. Vol muziek, emotie en avonturen waar je haren van overeind gaan staan. Niets kan je voorbereiden op deze nieuwe Trollen-wereld.

TROLLS is vanaf 12 oktober 2016 (in 2D & 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: