Home Movies Nieuwe trailer ICE AGE: COLLISION COURSE gelanceerd – Vanaf 13 juli 2016 in de bioscoop

Nieuwe trailer ICE AGE: COLLISION COURSE gelanceerd – Vanaf 13 juli 2016 in de bioscoop

by Mark van Truijen

Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

De bekende Engelstalige sterrencast keert terug: Ray Romano, Denis Leary, John Leguizamo, Queen Latifah, Sean William Scott, Josh Peck, Simon Pegg, Keke Palmer, Wanda Sykes en Jennifer Lopez. Toegevoegd aan de kudde zijn: Stephanie Beatriz, Adam DeVine, Jesse Tyler Ferguson, Max Greenfield, Jessie J, Nick Offerman, Melissa Rauch,Michael Strahan en Neil deGrasse Tyson.

De Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

Eind vorige jaar is de korte film COSMIC SCRAT-TASTROPHE al gelanceerd via de website IceAgeMovies.com. In de korte film gaat Scrat waar geen van de ICE AGE-personages ooit is geweest. De consequenties van Scrats fratsen zijn altijd ongekend en deze keer creëert hij zijn eigen versie van de oerknal.

ICE AGE: COLLISION COURSE is vanaf 13 juli 2016 (in 2D en 3D) in de bioscoop te zien, in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.
www.iceage.nl

#IceAge

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x