Home GamingAndroid DragonForce’s “Through the Fire and Flames” voor het eerst verkrijgbaar in GHL

DragonForce’s “Through the Fire and Flames” voor het eerst verkrijgbaar in GHL

by Mark van Truijen

Activision Publishing en FreeStyleGames kondigden eerder vandaag de Guitar Hero Live SHRED-A-THON aan, een speciale vijfdaagse marathon met allemaal toffe nummers en het Guitar Hero-debuut van Through the Fire and Flames van DragonForce. De Shred-a-Thon is nu live op een speciaal derde GHTV-kanaal en loopt tot maandag 8 februari 13:00 uur (Nederlandse tijd).

“De Guitar Hero community is de levenslijn van de game, dus we wisten al direct dat we iets groots moesten doen om één van de meest favoriete songs aller tijden onder de aandacht te brengen,” zegt Jamie Jackson, Creative Director en  Co-Head bij FreeStyleGames.

“Iedereen bij ons in de studio heeft mooie herinneringen aan Through the Fire and Flames, dus we besloten om all the way te gaan. We combineren de Guitar Hero-release van de song met een selectie van de bruutste en tofste songs in de game. Zo hebben we de ultieme uitdaging gecreëerd, de zogenaamde shredder marathon, en die laten we vijf dagen duren. Het is tijd om het beste van jezelf te laten zien!”

Dragonforce 1

De Shred-a-Thon playlist bevat deze nummers:

  • DragonForce – Through the Fire and Flames
  • Alter Bridge – Cry of Achilles
  • Megadeth – Hangar 18
  • Lamb of God – Ghost Walking
  • Trivium – Strife

Zodra de shredder marathon afgelopen is, wordt Through the Fire and Flames toegevoegd aan de reguliere song catalogus van de game.

Elke song in de Shred-a-Thon is ook Rival Challenge-enabled*, wat inhoudt dat je als speler de optie hebt om het tijdens ieder nummer één-op-één tegen andere spelers op te nemen.

Sinds de lancering van de game is er al veel nieuwe muziek toegevoegd aan GHTV, recent bijvoorbeeld nog nummers van Def Leppard, Fall Out Boy, The Strokes, Weezer en The Dead Weather.

Alter Bridge 1

Guitar Hero Live is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U console, en daarnaast op Apple TV, iPhone, iPad, en iPod touch. Bezoek voor meer informatie http://www.guitarhero.com, www.facebook.com/GuitarHero, www.youtube.com/guitarhero, of volg @guitarhero op Twitter en Instagram.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x