Home Gadgets Nieuwe toevoegingen aan de Fiësta Party speaker familie

Nieuwe toevoegingen aan de Fiësta Party speaker familie

by Mark van Truijen

Neem je feest overal mee naartoe met de Fiësta speakers! De nieuwe aanwinsten van de Trust Urban Fiësta speaker familie garanderen het perfecte feestje voor elke locatie en gelegenheid.

Fiësta Pro
De vernieuwde versie van de Fiësta Pro heeft een krachtig 60W geluid en beschikt over een Bluetooth verbinding (10m bereik). Dankzij het uitschuifbare handvat en de wieltjes kan je de Fiësta Pro overal mee naar toe nemen, zo is het feestje overal waar jij bent. De Fiësta Pro heeft een ingebouwde, oplaadbare accu en een speeltijd tot 90 uur (afhankelijk van volume). Ook heeft hij aparte bass/mid/treble knoppen om het geluid naar jouw smaak aan te passen. De speaker heeft aparte ingangen voor instrumenten, audio players en een voor de bijgeleverde microfoon. Ook is er een line-out poort om meerdere speakers aan elkaar te koppelen voor het ultieme feestje. De Fiësta Pro werkt met bijna alle audio apparaten (smartphone, tablet, MP3 speler etc.) en heeft een ingebouwde houder voor smartphone/tablet met een USB poort om je telefoon of tablet op te laden.

Fiësta Disco
De nieuwe Trust Urban Fiësta Disco speaker heeft een geïntegreerde lichtshow die je feest net die extra dimensie geeft. De kamer-vullende, multi-colour LED licht show met meerdere effecten reageert en beweegt dankzij de geavanceerde beat-detection op het ritme van je muziek. Hierdoorcreëert het de perfecte begeleiding voor elk specifiek nummer. De Fiësta Disco heeft 50W geluid en een speeltijd tot 50 uur (afhankelijk van volume). De speaker kan gemakkelijk meegenomen worden dankzij de handvatten, wieltjes en het uitschuifbaar trolley handvat. De Fiësta Disco heeft volumeknoppen voor individuele ingangen (Bluetooth, aux en bijgeleverde bedrade microfoon), alsmede master volume en een USB poort om je smartphone of tablet op te laden. De speaker heeft een ingebouwde, oplaadbare accu maar werkt ook op netstroom.

Fiësta Live
De laatste nieuwe toevoeging is de Fiësta Live; een robuuste speaker met een stof- zand- en regenwaterdicht ontwerp. Met de rubberen afsluitingen op alle poorten, stevige handgrepen en stoer uiterlijk is het de perfecte speaker om mee te nemen. Zo is hij bijvoorbeeld ideaal om mee te nemen naar het strand of als je in of rondom het huis moet klussen. Naast het afspelen van muziek vanaf elk audio apparaat heeft de speaker ook een ingebouwde AM/FM radio met een sterke, flexibele antenne en een LED display. Met ingangen voor Bluetooth (10m bereik, NFC technologie), aux (3.5mm mini jack) en meegeleverde microfoon (6.35mm jack), USB poort en ingebouwde smartphone/tablet houder heeft de Fiësta Live alles wat je nodig hebt om overal een feestje te creëren. De speaker heeft 50W geluid, een speeltijd tot 50 uur (afhankelijk van volume) en werkt op zowel de ingebouwde, oplaadbare accu als netstroom.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x