Home MoviesNieuws Nieuwe spelmogelijkheden verrijken The Legend of Zelda: Twilight Princess HD voor Wii U

Nieuwe spelmogelijkheden verrijken The Legend of Zelda: Twilight Princess HD voor Wii U

by Sven

Zowel nieuwe als oude Zelda-fans kunnen uitzien naar diverse updates en verbeteringen wanneer The Legend of Zelda: Twilight Princess HD op 4 maart verschijnt voor de Wii U. De HD-beelden geven nog meer impact aan klassieke scenes, zoals wanneer Link op Epona over Eldin Bridge rijdt en Wolf Link naar de maan huilt. Andere vernieuwingen zijn van meer speltechnische aard, waaronder nieuwe spelmogelijkheden en de Hero Mode.

Spelers kunnen nu de Wii U GamePad heel eenvoudig gebruiken voor toegang tot hun inventaris en de plattegrond, of om Link via het touchscreen in een wolf te veranderen. Spelers kunnen de GamePad ook gebruiken voor toegang tot Miiverse en Miiverse-berichten versieren met tientallen nieuwe Twilight Princess-stempels die overal in Hyrule zijn verstopt. Het is zelfs mogelijk om het spel op de GamePad te spelen, dus los van de tv!

Het nieuwe Ghost Lantern-voorwerp helpt Link dit keer bij zijn missie om de Poe Souls te verzamelen. Wanneer Link de Ghost Lantern draagt, zal deze namelijk gaan gloeien als er een Poe in de buurt is. Ook is het aantal Tears of Light dat Link op verschillende punten in het spel moet verzamelen teruggebracht van 16 naar 12, wat deze verzamelopdrachten een stuk minder lastig maakt. Wanneer Link Rupees in een schatkist vindt terwijl zijn portemonnee al vol is, keren deze Rupees niet langer terug naar zo’n kist. Spelers zullen sowieso minder snel de grenzen van hun portemonnees bereiken, omdat deze nu meer Rupees kunnen bevatten.

Ervaren Zelda-spelers of dappere nieuwe spelers die niet vies zijn van wat extra uitdaging kunnen meteen aan het begin al kiezen voor de Hero Mode. In deze moeilijkere versie van het hoofdavontuur wordt de schade die Link oploopt verdubbeld, en laten vijanden geen harten achter waarmee hij zijn energie kan aanvullen. Daarbij is de wereld ook nog eens gespiegeld, zodat de kerkerontwerpen allemaal zijn omgekeerd.

Wie dat allemaal nog niet uitdagend genoeg vindt, kan de Gandondorf-amiibo in de Hero Mode tegen de Wii U GamePad houden om ervoor te zorgen dat Link vier keer zoveel schade als gebruikelijk oploopt – dit duurt tot de speelsessie ten einde is.

Verdere nieuwtjes en updates in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD wachten om ontdekt te worden door de scherpe ogen van fans die het avontuur trotseren.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is verkrijgbaar vanaf 4 maart als Limited Editionbundel, inclusief de Wolf Link-amiibo en een audio-cd met een selectie uit de officiële soundtrack van het spel.

Met diverse nieuwe spelmogelijkheden, HD-beelden en de toevoeging van een Hero Mode, geeft The Legend of Zelda: Twilight Princess HD aan het geliefde avontuur een nieuwe draai die zowel oude als nieuwe fans zal aanspreken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x