Home Gaming HITMAN: Nieuw: ‘World of Assassination’-trailer en pre-orders nu live

HITMAN: Nieuw: ‘World of Assassination’-trailer en pre-orders nu live

by Mark van Truijen

Pre-orders voor de langverwachte nieuwe HITMAN™-game van Io-Interactive gaan vandaag weer live. Spelers kunnen het ‘Intro Pack’ of de ‘Full Experience’ reserveren, die allebei toegang garanderen tot de binnenkort verwachte bèta.

Een nieuwe trailer genaamd ‘World of Assassination’ is vandaag ook door de studio uitgebracht. De wereld van huurmoordenaars is een plek van verborgen geweld, geheime transacties en bloederige moorden. Het is de wereld waarin bureaus zoals de ICA in de schaduw werken om het evenwicht te herstellen; het is de wereld waarin eerdere, huidige en toekomstige Hitman-games zich afspelen.

HITMAN™ wordt op 11 maart uitgebracht voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One, het alles-in-één game- en entertainmentsysteem van Microsoft en Windows PC. De HITMAN-bèta loopt van 12 februari tot 14 februari op de PlayStation 4 en van 19 februari tot 21 februari op de pc. Spelers krijgen gegarandeerd toegang tot de bèta als ze de Full Experience of het nieuwe Intro Pack reserveren.

Alle reserveringen bevatten ook het ‘klassieke’ REQUIEM-pakket met exclusieve in-game digitale items geïnspireerd door Hitman: Blood Money, inclusief het Requiem Legacy witte pak, het Blood Money-shirt, de stropdas en de handschoenen, de chromen ICA-19 met geluiddemper en het witte badeendexplosief.

PlayStation-gebruikers krijgen ook exclusieve toegang tot The Sarajevo Six: 6 Bonus Contracts, voor elke locatie één, waarbij Agent 47 de wereld rond moet reizen om zes voormalige leden van de paramilitaire eenheid CICADA uit te schakelen in een op zichzelf staande verhaallijn, exclusief voor PlayStation 4-gebruikers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x