Home Gaming Nieuwe Pokemon Trading Card Game uitbreiding

Nieuwe Pokemon Trading Card Game uitbreiding

by Mark van Truijen

The Pokémon Company International heeft vandaag een nieuwe uitbreiding bekendgemaakt voor de Pokémon Trading Card Game: Sun & Moon-Team Up. Deze uitbreiding bevat de met spanning verwachte TAG TEAM Pokémon-GX-kaarten met gekoppelde en opgewaardeerde Pokémon.

De TAG TEAM Pokémon-GX zijn aangekondigd op het Pokémon Wereldkampioenschap 2018. Ze vormen een krachtig nieuw spelelement dat garant staat voor bloedstollende gevechten die een hoge risicofactor hebben maar bij winst veel opleveren. De kaarten hebben een ongeëvenaarde kracht en ongekende Hit Points, waardoor sommige TAG TEAM GX-aanvallen een Pokémon-GX op de bank van de tegenstander met één klap uitschakelen. Ze kunnen er echter ook toe leiden dat de tegenstander drie Prize-kaarten krijgt als een TAG TEAM uitgeschakeld is.

Deze nieuwste uitbreiding wordt op 1 februari wereldwijd gelanceerd en beschikt over dynamische gevechtsteams zoals Pikachu & Zekrom-GX, extra Pokémon-GX zoals Lycanroc-GX, Hoopa-GX en Cobalion-GX en nog veel meer.

Sun & Moon-Team Up bevat:

Meer dan 180 kaarten

  • Zes gloednieuwe TAG TEAM Pokémon-GX
  • Zes extra Pokémon-GX
  • Vier Prism Star-kaarten
  • Meer dan 25 Trainer-kaarten

Fans kunnen Sun & Moon-Team Up vóór de lancering uitproberen door mee te doen aan een van de vele try-outtoernooien die van 19 tot 27 januari overal in het land plaatsvinden. De dichtstbijzijnde deelnemende onafhankelijke winkelier vind je op pokemon.nl/locator.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: