Home Gaming Judgment (voorheen Project JUDGE) komt met Dual Audio naar het westen in de zomer van 2019

Judgment (voorheen Project JUDGE) komt met Dual Audio naar het westen in de zomer van 2019

by Sven

Judgment (voorheen Project JUDGE) komt in de zomer van 2019 naar het westen! Tijdens de Kinda Funny Games Showcaseop 8 december ging een nieuwe trailer voor Judgment in première, waarbij de kijker een wereldprimeur kreeg van Judgment’s Engelse nasynchronisatie. De Engelse VO trailer is nu beschikbaar op het YouTube-kanaal van SEGA.

Een met sterren bezaaide voice cast brengt Judgment tot leven. Greg Chun neemt de rol aan van Takayuki Yagami, de protagonist van Judgment, ondersteund door Crispin Freeman, Matthew Mercer, Cherami Leigh, Yuri Lowenthal, James Hong, Ed O’Ross, Amy Walker, Matt Yang King, Fred Tatasciore, Brian Mcnamara, en gastoptredens van SungWon Cho, Cristina Vee, Max Mittleman en nog veel meer.

Een Engelse dub in een Yakuza-game?

Judgment is de eerste game in het universum van de Yakuza-serie die in meer dan 12 jaar een engelse dub heeft gekregen voor de westerse versie, de laatste was Yakuza voor PlayStation 2 (2006). Als gevolg is er wat extra werk van gemaakt om de engelse dub in Judgment wat ingewikkelder te maken dan de meesten. We wilden ervoor zorgen dat het oorspronkelijke Japanse script van Judgment zo getrouw mogelijk werd overgenomen. Hierbij een overzicht van de functies voor dub/ondertiteling van Judgment:

  • Dual Audio: Spelers kunnen op elk moment tijdens het spel schakelen tussen de Japanse en Engelse VO-tracks. Ervaar Judgment met de taal van je keuze.
  • Dubbele ondertitels: ondertitels veranderen op basis van welk audiospoor is geselecteerd – Japans of Engels. Japanse stemondertitelingen worden gepresenteerd op een manier die de traditionele Yakuza-ervaring weergeeft, terwijl Engelse stemondertiteling overeenkomt met het Engelse script.
  • Lokalisatie Pedigree: de lokalisatie van Judgment is in eigen beheer gedaan door het talentvolle Yakuza-serie lokalisatieteam van SEGA America.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: