Home GamingAndroid Nieuwe Pokemon TCG uitbreiding Scarlet and Violet aangekondigd

Nieuwe Pokemon TCG uitbreiding Scarlet and Violet aangekondigd

by Pim, Sel

The Pokémon Company International heeft vandaag de volgende uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) bekendgemaakt: Scarlet & Violet—Obsidian Flames. Deze uitbreiding zal vanaf 11 augustus 2023 gelanceerd worden bij deelnemende winkels wereldwijd.
 
De aankomende uitbreiding Scarlet & Violet—Obsidian Flames introduceert Tera Pokémon ex met een veranderd type in de Pokémon TCG. Hierbij hebben bepaalde Tera Pokémon ex-kaarten een ander energietype. Zo krijgen Trainers te maken met Charizard ex van het type Darkness in plaats van zijn gebruikelijke type Fire en met Tyranitar ex van het type Lightning in plaats van zijn gebruikelijke type Fighting of Darkness. Tijdens aanvallen gebruiken Tera Pokémon ex met een veranderd type dezelfde energie als hun gebruikelijke type. Ze hebben echter een andere zwakte, die overeenkomt met hun veranderde type. Voor deze kaarten gelden dezelfde regels als voor normale Pokémon ex. Dit betekent dat uitschakeling een Tera Pokémon ex twee Prize-kaarten kost in plaats van één.
 
In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:

  • 15 Pokémon ex en 6 Tera Pokémon ex
  • 12 Illustration Rare Pokémon
  • 6 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 12 geëtste full-art Ultra Rare Pokémon ex en Supporter-kaarten
  • 3 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten

Scarlet & Violet—Obsidian Flames zal bij deelnemende winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.
 
Daarnaast kunnen Trainers voorafgaand aan de release van de traditionele versie digitaal Scarlet & Violet—Obsidian Flames spelen op 10 augustus 2023 via de Pokémon TCG Live-app voor iOS-, Android-, macOS- en Windows-apparaten. Door in te loggen krijgen spelers via de gevechtspas van Scarlet & Violet—Obsidian Flames als beloning een nieuw deck met Charizard ex van het type Darkness. Spelers kunnen bovendien een extra premiumdeck deck met Toedscruel ex vrijgeven door kristallen in te wisselen die verdiend zijn met het voltooien van dagelijkse missies.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: