Home Gaming Hell Let Loose introduceert Britse leger in update 14

Hell Let Loose introduceert Britse leger in update 14

by Pim, Sel

Team17 Digital heeft vandaag de nieuwste update uitgebracht voor zijn geprezen World War II-shooter, Hell Let Loose. Betreed de strijd samen met de Britse troepen, want een gloednieuwe speelbare factie betreedt het slagveld, samen met meer dan 15 nieuwe wapens, nieuwe voertuigen, 2 nieuwe maps, verbeteringen in de beweging en tools voor non-verbale communicatie.

Update 14 is een van de grootste content-updates tot nu toe voor de game en is gratis voor alle Hell Let Loose-spelers. Deze enorme update brengt ook een hele reeks verbeteringen van de levenskwaliteit met zich mee om de spelerservaring te verbeteren.

Belangrijke functies zijn onder andere:

  • De Britse troepen zijn nu een speelbare factie in Hell Let Loose, waardoor er een derde team aan de geallieerde rotatie wordt toegevoegd. Naast deze nieuwe factie worden aanvankelijke Britse uniformen toegevoegd aan de uitrusting, met plannen om toekomstige aanpassingen te ondersteunen.
  • Een arsenaal aan nieuwe wapens voegt zich toe aan de reeds uitgebreide collectie die beschikbaar is in de game. Update 14 bevat meer dan 15 nieuwe wapens, van een Lanchester MK1-machinepistool tot een draagbare vlamschietboei.
  • Een vloot iconische voertuigen geeft spelers meer opties bij het doorkruisen van nieuwe terreinen, van een Sherman Firefly-tank tot een Daimler verkenningsvoertuig en Bedford bevoorradings- en transporttrucks.
  • Twee gloednieuwe maps geven spelers meer geschiedenis om te verkennen en nieuwe slagvelden om op te vechten, waardoor de huidige rotatie van maps in Hell Let Loose wordt uitgebreid.
    • Driel – Geïnspireerd door de gebeurtenissen van Operation Market Garden, zullen spelers op deze map strijden om gebieden veilig te stellen terwijl ze door de kleine dorpen en landbouwgrond van Nederland trekken.
    • El Alamein – Met een prachtig uitgestrekt woestijnlandschap zullen teams vechten over voornamelijk open terrein met weinig tot geen dekking.
  • Tools voor non-verbale communicatie stellen spelers zonder microfoontoegang of degenen die er geen kunnen gebruiken in staat om te communiceren met hun teamgenoten, waardoor de toegankelijkheid van het spel wordt verbeterd en spelers snel beslissingen kunnen nemen aan het front. Het radiale wiel bevat 15 communicatie-opties in vier belangrijke categorieën.

Hell Let Loose is een hardcore first-person shooter uit de Tweede Wereldoorlog met epische gevechten van 50 tegen 50 spelers, inclusief infanterie, tanks, artillerie en een dynamisch veranderende frontlinie. Spelers kunnen kiezen uit een van de 14 speelbare rollen binnen de infanterie, verkennings- en pantsereenheden, elk met een unieke gameplay-ervaring.

Hell Let Loose is nu beschikbaar voor Playstation 5, Xbox Series S/X en PC via Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: