Home Featured Nieuwe Nintendo Direct toont volgende lading games die naar de Nintendo Switch komt

Nieuwe Nintendo Direct toont volgende lading games die naar de Nintendo Switch komt

by Mark van Truijen

Nintendo heeft tijdens een bomvolle Nintendo Direct-video een grote hoeveelheid games aangekondigd die naar de Nintendo Switch komt. Zo werd onder andere uit de doeken gedaan dat het populaire Overwatch van Blizzard Entertainment naar de Nintendo Switch komt en werden er games gepresenteerd die al vanaf vandaag verkrijgbaar zijn, zoals Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition. Daarnaast heeft Nintendo nieuwe informatie onthuld over reeds aangekondigde games die binnenkort worden uitgebracht, zoals The Legend of Zelda: Link’s AwakeningLuigi’s Mansion 3Pokémon Sword en Pokémon Shield.
Bovendien werden Nintendo Direct-kijkers getrakteerd op de introductie van Terry Bogard uit de Fatal Fury-serie, die zich in november in de strijd mengt als de vierde speelbare DLC-vechter in Super Smash Bros. Ultimate, werd bekendgemaakt dat er klassieke Super NES-games worden toegevoegd aan de Nintendo Switch Online-service, en werd aangekondigd dat games als Return of the Obra DinnTokyo Mirage Sessions ♯FE Encore en de Definitive Edition van het oorspronkelijke Xenoblade Chronicles naar de Nintendo Switch komen.
Ga naar deze pagina om de hele Nintendo Direct-video opnieuw te bekijken. De video bevatte onder andere de volgende hoogtepunten: 

 • Overwatch: Legendary EditionTracer, Mei, Hanzo en alle andere kleurrijke personages uit de immens populaire onlinegame Overwatch komen naar de Nintendo Switch. De flitsende multiplayergame wordt op 15 oktober voor het spelsysteem uitgebracht en zal later vandaag al te downloaden zijn in de Nintendo eShop.
 • Terry Bogard komt naar Super Smash Bros. Ultimate: Terry Bogard uit de klassieke SNK vechtgameserie Fatal Fury zal in november beschikbaar zijn als speelbaar personage in Super Smash Bros. Ultimate. Terry Bogard maakt onderdeel uit van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass. Deze Fighters Pass bevat vijf Challenger Packs die elk afzonderlijk worden uitgebracht. In elk Challenger Pack zit één DLC-vechter, één level en diverse muzieknummers. De Fighters Pass is te koop in de Nintendo eShop voor een adviesprijs van € 24,99, maar elk Challenger Pack is ook los verkrijgbaar voor € 5,99 per stuk.
 • Banjo en Kazooie zijn er klaar voor:Vanaf vandaag mengen Banjo en Kazooie uit de populaire Banjo-Kazooie-serie zich in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate. Dit nieuwe vechtersduo is onderdeel van de derde Challenger Pack-DLC (apart verkrijgbaar). Naast dit duo krijgen spelers ook toegang tot het nieuwe level Spiral Mountain en kunnen ze genieten van muzieknummers uit de klassieke games.
 • Xenoblade ChroniclesDefinitive Edition: Het epische Xenoblade Chronicles van MONOLITHSOFT, dat oorspronkelijk in 2011 werd uitgebracht voor de Wii, komt als herboren naar de Nintendo Switch in de vorm van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. De game, waarin spelers de avonturen van Shulk en Fiora beleven, wordt in 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch OnlineEr komen Super NES-games naar de Nintendo Switch en leden van Nintendo Switch Online kunnen ze zonder bijkomende kosten spelen. Vanaf morgen, 6 september, worden de volgende 20 klassieke Super NES-games uitgebracht voor de Nintendo Switch Online-service:

o    Super Mario Worldo    Super Mario Karto    The Legend of Zelda: A Link to the Pasto    Super Metroido    Stunt Race FX (Voor het eerst beschikbaar sinds de oorspronkelijke release op de Super NES)o    Kirby’s Dream Land 3o    Super Mario World 2: Yoshi’s Islando    Star Foxo    F-ZEROo    Pilotwingso    Kirby’s Dream Courseo    BRAWL BROTHERSo    Breath of Fireo    Demon’s Cresto    Joe & Mac 2: Lost in the Tropicso    SUPER E.D.F. EARTH DEFENSE FORCEo    Super Ghouls’n Ghostso    Super Puyo Puyo 2 (Voor het eerst in Europa beschikbaar)o    Super Soccer (Voor het eerst beschikbaar sinds de oorspronkelijke release op de Super NES)o    Super Tennis (Voor het eerst beschikbaar sinds de oorspronkelijke release op de Super NES) Al deze Super NES-games bevatten onlinefunctionaliteiten van Nintendo Switch Online, waaronder multiplayermogelijkheden in bepaalde games en voicechat via de Nintendo Switch Online-app.* Vanaf de release kunnen spelers ook onderbrekingspunten aanmaken en gebruikmaken van de terugspoelfunctie. In de toekomst worden er meer Super NES-games aan de reeks toegevoegd. Daarmee wordt de groeiende collectie klassieke games in Nintendo Switch Online, waar ook al meer dan 40 NES-games in zitten, dus nog groter. Nintendo Switch-bezitters hebben een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om de games te kunnen spelen.

 • Super Nintendo Entertainment System-controller: Om het gevoel van de oorspronkelijke games te behouden brengen we een draadloze Super Nintendo Entertainment System-controller uit. Deze zal als exclusieve aanbieding te koop zijn voor Nintendo Switch Online-leden.** In de toekomst geven we hierover meer informatie.
 • Tokyo Mirage Sessions ♯FE EncoreDe game die de werelden van Fire Emblem en ATLUS heeft samengebracht, komt naar de Nintendo Switch. Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore is de Nintendo Switch-versie van de geprezen RPG die oorspronkelijk voor de Wii U is uitgebracht. Deze nieuwe versie van de game bevat een song die niet in het origineel zat, nieuwe verhaalelementen en de mogelijkheid om onderweg te spelen. Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore wordt op 17 januari uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • TETRIS® 99 – Versie 2.0 + DLC-update: De digitale versie van TETRIS® 99 krijgt een update! De spelstand TETRIS® 99 INVICTUS is gearriveerd… maar is niet voor watjes. Sterker nog, spelers kunnen deze spelstand pas spelen als ze de TETRIS MAXIMUS-status hebben bereikt, wat betekent dat ze minimaal één keer op de eerste plaats moeten zijn geëindigd in de traditionele onlinestand van TETRIS® 99. Naast de INVICTUS-stand worden er dagelijkse missies toegevoegd aan TETRIS® 99. Om deze missies te spelen hoeven spelers geen speciale status te bereiken. Door missies te voltooien kunnen spelers tickets in de game verdienen, die ze voor allerlei nieuwe thema’s kunnen inwisselen. Bovendien worden er talloze nieuwe spelerspictogrammen toegevoegd, zodat spelers kunnen pronken met hun prestaties. Voor degenen die de Big Block DLC hebben gekocht, is er zelfs nog meer content onderweg. Geef een Joy-Con aan een vriend om het in het duogevecht tegen elkaar en de CPU op te nemen, of speel lokaal draadloos tegen je vrienden in de lokale arena. De update naar versie 2.0 en de nieuwe betaalde DLC voor TETRIS® 99 worden later vandaag uitgebracht. Daarnaast wordt er op 20 september een gamecardversie van TETRIS® 99uitgebracht. Deze bevat alle Big Block DLC en een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden.
 • Pokémon Sword / Pokémon Shield: Er zijn nieuwe elementen (en twee nieuwe Pokémon) onthuld van Pokémon Sword en Pokémon Shield, die op 15 november exclusief voor de Nintendo Switch worden uitgebracht.

o   Polteageist is een ghost-type Pokémon en verschuilt zich graag in het servies in hotels en restaurants. Zijn lichaam is gemaakt van thee. Wellicht laat hij sommige trainers zelfs van zijn thee proeven. De flying- en water-type Pokémon Cramorant is een echte schrokop. Hij eet namelijk alles wat er ook maar enigszins eetbaar uitziet. Hij beschikt over de unieke vaardigheid Gulp Missile. Daarmee neemt hij wraak op zijn belager wanneer hij wordt aangevallen nadat hij in een gevecht Surf of Dive heeft gebruikt.
o   Spelers kunnen in stijl op avontuur in Galar. Ze kunnen hun personage namelijk allerlei kleding aantrekken, zoals shirts, broeken, jassen en handschoenen, en kunnen zelfs de haarstijl aanpassen en make-up aanbrengen. Tijdens de reis kunnen spelers ook altijd even uitrusten in het Pokémon Camp. Daar kunnen ze met Pokémon spelen en ze beter leren kennen. In de nieuwe Wild Area kunnen spelers ook de kampen van andere spelers bezoeken. Tot wel vier spelers en hun Pokémon kunnen samen tijd doorbrengen in een kamp. Het Pokémon Camp is ook een geweldige plek om te kokkerellen. Probeer eens een overheerlijke Curry on Rice te serveren. Elk gerecht dat je bereidt, wordt geregistreerd in de Curry Dex en er zijn talloze soorten Curry on Rice in Pokémon Sword en Pokémon Shield.

 • The Legend of Zelda: Link’s Awakening: Links nieuwste avontuur gaat bijna beginnen. In The Legend of Zelda: Link’s Awakening kunnen spelers kamerkerkers samenstellen door kamers te plaatsen die ze tijdens het avontuur hebben verdiend. Kamerkerkers kunnen worden opgeslagen op een ondersteund amiibo-figuurtje uit de The Legend of Zelda-serie of Super Smash Bros.-serie, zodat ze kunnen worden gedeeld met vrienden. De game wordt op 20 september uitgebracht en vanaf diezelfde dag is er ook een nieuw amiibo-figuurtje van Link verkrijgbaar dat is gebaseerd op de stijl van de game.
 • Luigi’s Mansion 3: Elke verdieping van het griezelhotel in Luigi’s Mansion 3 heeft een uniek thema. Zo is er bijvoorbeeld een verdieping met een heuse piramide, een disco en een restaurant in piratenstijl. Ook is de nieuwe spelstand ‘Luigi tegen Gooigi’ aangekondigd, waarin twee tot acht spelers het in teams tegen elkaar op kunnen nemen.*** Hiervoor is slechts één Nintendo Switch-systeem nodig. Team Luigi strijdt tegen Team Gooigi om te kijken welk team de meeste geesten kan verslaan, de meeste munten kan verzamelen of de meeste doelen weet te vernietigen. Luigi’s Mansion 3 opent zijn deuren op 31 oktober.
 • Animal Crossing: New HorizonsSpelers gaan met het Eilandleven-pakket van Nook Inc. naar een onbewoond eiland om daar te genieten van een zorgeloos bestaan vol creativiteit en vrijheid. Deze nieuwe game in de Animal Crossing-serie arriveert op 20 maart 2020 op de Nintendo Switch.
 • DAEMON X MACHINA: Deze spectaculaire actieshooter knalt op 13 september naar de Nintendo Switch, maar spelers die alvast een proefrit willen maken in een Arsenal, kunnen vanaf vandaag de gratis demo van de game downloaden. In de Prologue-demo besturen spelers hun Arsenal in het begin van de game en alle voortgang kan worden overgedragen naar de volledige versie. Een belangrijk onderdeel van de demo is de mogelijkheid om met maximaal vier spelers in de coöpstand te spelen.
 • Super Kirby ClashEr is een heel Kirby-team voor nodig om de reusachtige eindbazen in deze gratis te starten multiplayergame*** te verslaan. Spelers kunnen uit vier rollen kiezen en samenwerken met tot wel drie andere spelers om van pittige eindbazen te winnen. Bovendien kun je sterker worden door nieuwe wapens te maken of naar de winkel gaan om nieuwe wapens, uitrusting en voorwerpen te kopen. Spelers kunnen een Joy-Con-controller aan een vriend geven om met elkaar te spelen op één Nintendo Switch-systeem of om lokaal draadloos met maximaal vier spelers*** te spelen op meerdere spelsystemen, en als ze een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben, kunnen ze zelfs online spelen.**** Super Kirby Clash wordt later vandaag exclusief uitgebracht in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.
 • Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020: Naast de mogelijkheid om klassieke multiplayerevenementen te spelen met Mario, Sonic en hun vrienden, bevat Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 ook een verhaalstand voor één speler, nieuwe minigames en tien sporten in retrostijl. Deze nieuwe disciplines worden weergegeven in klassieke 2D-stijl. Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 gaat in Europa op 8 november voor goud.
 • Return of the Obra Dinn: De veelgeprezen, stijlvolle indiegame komt dit najaar naar de Nintendo Switch. Spelers moeten als verzekeringsinspecteur voor de Britse Oost-Indische Compagnie aan boord van een schip gaan, het schip doorzoeken, de tijd terugdraaien met het Momento Mortem-zakhorloge, en logische conclusies trekken uit hun bevindingen om de mysteries van het schip te ontrafelen.
 • Little Town Hero: In deze nieuwe RPG van Game Freak, de ontwikkelaar van de Pokémon-games, moeten spelers samen met de bewoners van een klein dorpje tegen monsters vechten. Little Town Hero, met muziek van Undertale-bedenker Toby Fox, wordt op 16 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch. De game zal later vandaag al te downloaden zijn in de Nintendo eShop.
 • Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise: Er komt een vervolg op de cult-klassieker Deadly Premonition naar de Nintendo Switch. Wanneer FBI-agent Aaliyah Davis een oude zaak over een seriemoord opent, opent ze ook een deur naar het onbekende. Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise wordt in 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch. De oorspronkelijke game uit de serie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nintendo eShop onder de naam Deadly Premonition Origins.
 • Rogue Company: We presenteren Rogue Company, een vijf-tegen-vijf-onlineshooter van Hi-Rez Studios. In deze game kunnen spelers het tegen vrienden of online tegen een gelijkwaardig team opnemen in diverse spelstanden waarin bepaalde missies moeten worden voltooid. Huurlingen kunnen volledig naar smaak worden aangepast. Rogue Company sluipt in 2020 naar de Nintendo Switch.
 • Star Wars: Jedi Knight II: Jedi OutcastKyle Katarn, agent van de New Republic, is onze enige hoop om een kwaadwillende Jedi te stoppen. Pak je lightsaber er maar bij, want Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast wordt op 24 september uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition : Deze ontzettend populaire RPG is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Dankzij de kracht van de Nintendo Switch kunnen spelers met tot wel drie vrienden thuis of onderweg tegen monsters vechten en krachtige spreuken ontketenen.
 • DOOM 64: Er zijn voor fans minimaal 64 redenen waarom ze zich kunnen verheugen op de release van de klassieke first-person shooter DOOM 64 op de Nintendo Switch, waarvan de mogelijkheid om de game overal te kunnen spelen er slechts één is. DOOM 64 wordt op 22 november uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition: Kruip in de huid van Geralt of Rivia en ontdek zowel thuis als onderweg een enorme wereld. Deze versie van de game bevat bovendien alle DLC en verhaaluitbreidingen. The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition galoppeert op 15 oktober naar de Nintendo Switch.
 • Assassin’s Creed: The Rebel Collection: Word de meest gevreesde piraat van de Caraïben in Assassin’s Creed IV: Black Flag en verander daarna in de ultieme sluipmoordenaar in Assassin’s Creed: Rogue. Dat zijn dus twee spectaculaire games uit de bekroonde Assassin’s Creed-serie in één pakket. Alle reeds uitgebrachte single-player-DLC en nieuwe functies als touchscreen- en bewegingsbesturing zijn inbegrepen. Assassin’s Creed: The Rebel Collection wordt op 6 december uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Dauntless: Vecht om te overleven in de wildernis in de online, gratis te spelen actie-RPG Dauntless. Zowel veteranen die de jacht met zich mee willen nemen als beginners voor wie het avontuur nog nieuw is, kunnen talloze uitrustingen vervaardigen en samenwerken met andere spelers om gigantische Behemoths te vellen. De Nintendo Switch-versie van Dauntless wordt dit jaar uitgebracht en bevat volledige cross-play en cross-compatibility, dus spelers op de Nintendo Switch kunnen zich aansluiten bij een community van miljoenen spelers en de jacht voor de eerste keer ooit met zich meenemen.
 • Trials of Mana: Op 24 april 2020 komt er een geremasterde versie van dit fantasy-avontuur naar de Nintendo Switch. Deze nieuwe versie van de klassieke game bevat volledig ingesproken personages en verbeterde graphics. Ook spelers die het origineel willen spelen, kunnen hun geluk niet op. De oorspronkelijke game zit namelijk in de Collection of Mana, die nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.
 • Nieuwe amiibo: Vanaf 15 november liggen er drie nieuwe amiibo-figuurtjes uit de Super Smash Bros.-serie in de winkel: Incineroar, Chrom en Simon Belmont.
 • NBA2K20: Op 6 september wordt NBA2K20 uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • The Outer Worlds: Verken de verste uithoeken van de ruimte, waar diverse facties strijden om de macht. The Outer Worlds wordt binnenkort gelanceerd voor de Nintendo Switch.
 • Just Dance 2020: Schud je heupen los op swingende muziek in Just Dance 2020, dat op 5 november wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered: De veelgeprezen en mateloos Populaire RPG is overal te spelen wanneer deze op 20 september voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht.
 • Devil May Cry 2: De klassieke actiegame Devil May Cry 2, met het iconische videogamepersonage Dante in de hoofdrol, wordt op 19 september uitgebracht voor de Nintendo Switch en zal later vandaag al te downloaden zijn in de Nintendo eShop.
 • Vampyr: Zet je tanden in de angstaanjagend spannende third-person actie-RPG Vampyr, die op 29 oktober wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Call of Cthulhu: Deze survivalhorrorRPG jaagt je vanaf 8 oktober de stuipen op het lijf op de Nintendo Switch.Farming Simulator 20: Kruip achter het stuur van een tractor, doe je klompen aan en pak je Nintendo Switch erbij.
 • Farming Simulator 20 is vanaf 3 december rijp voor de Nintendo Switch.
 • GRID Autosport: De razendsnelle racegame GRID Autosport scheurt op 19 september naar de Nintendo Switch en zal later vandaag al te downloaden zijn in de Nintendo eShop. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: