Home Featured WRC 8 is nu verkrijgbaar

WRC 8 is nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Bigben en Kylotonn maken met plezier bekend dat WRC 8, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, vanaf vandaag verkrijgbaar is voor pc, Xbox One en PS4TM. De Nintendo Switch™-versie komt beschikbaar in november.

Beleef dezelfde thrills als een WRC-coureur
Als videogame met officiële licentie van het World Rally Championship, keert WRC 8 terug met een sterkere focus op simulatie om gamers recht in het hart van intense en technische rally’s te plaatsen. Het realisme is naar een hoger niveau getild met gloednieuwe physics voor wagens en ondergronden, terwijl elk land unieke dynamische weersomstandigheden heeft. Spelers moeten hun rijstijl afstemmen op terrein en klimaat om de kostbare secondes te winnen die kunnen leiden tot een plek op het podium.

Diepgaande en uitgebreide content
Met 52 world rally teams, 100 speciale stages in 14 landen en nog een reeks legendarische rallyauto’s uit de geschiedenis van WRC, is dit de meest complete rallysimulatie ooit gemaakt. De Career-modus is van de grond af opnieuw gemaakt voor een nog meeslependere ervaring. Deze modus plaatst spelers in de schoenen van een rallycoureur en manager die in de loop van verschillende seizoenen in de WRC-categorie moet vorderen om wereldkampioen te worden. Als lid van een team moeten spelers hun kalender plannen, de crew managen, nieuwe leden rekruteren en een strategie ontwikkelen om de top te bereiken.

Ontwikkeld in samenwerking met professionals
KT Racing heeft niet alleen samengewerkt met ingenieurs en monteurs van officiële teams, maar ook tests gehouden met professionele esports-spelers en officiële WRC-coureurs om feedback te verzamelen en te profiteren van hun doorwrochte meningen. Via deze tests verzamelde KT Racing de expertise om de meest authentieke rallysimulatie te creëren, met de meest realistische en nauwkeurige gameplay ooit.

De esport WRC-competitie in het hart van de WRC-ervaring!
De 9 Wereldfinalisten van de esports WRC 2019 powered by Hyundai hebben zich nu gekwalificeerd. Zij zullen het begin oktober tegen elkaar opnemen in WRC 8 tijdens de Wales Rally GB, waar een tweedaags evenement plaatsvindt in het WRC Service Park in Llandudno. De winnaar van de 2019 eSports WRC powered by Hyundai neemt een auto mee naar huis – een gloednieuwe Hyundai i20. In 2020 keert de eSport WRC-competitie terug, met wekelijkse uitdagingen, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen om hun vaardigheden op de proef te stellen, terwijl de race naar de finale 2020 World zal beginnen tijdens Rallye Monte-Carlo in januari 2020.

Geniet vanaf vandaag van alle WRC 8-content op PS4TM, Xbox One en pc. Dankzij nieuwe online-functies van Epic Games kunnen spelers de ghosts van alle spelers in het klassement zien en ertegen racen (eerder waren dit maximaal vijf). Midden oktober worden meer gratis online-functies toegevoegd aan de WRC 8-ervaring op pc, zoals de mogelijkheid om in realtime tegen je vrienden te spelen. 

WRC 8 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc, Xbox One and PS4TM en in november voor Nintendo Switch™

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d