That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Android, Gaming, iOS, Trailer

Nieuwe mysterieuze Pokémon in Pokémon GO

The Pokémon Company International, Niantic, Inc. en Nintendo hebben vandaag bekendgemaakt dat er een nieuwe Mythische Pokémon is ontdekt in de wereld van Pokémon GO: Meltan!

Meltan is een Steel-type Pokémon met een lichaam dat grotendeels bestaat uit vloeibaar metaal, waardoor deze een bijzonder vloeiende vorm heeft. Deze Pokémon kan zijn vloeibare armen en poten gebruiken om metaal aan te tasten en dit in zijn lichaam op te nemen. Meltan kan stroom opwekken door het metaal te gebruiken dat het vanuit externe bronnen opneemt. Het gebruikt deze stroom als energiebron en ook als aanvalswapen dat het vanuit zijn oog kan afvuren.

Naam: Meltan
Category: Hex Nut Pokémon
Hoogte: 0,2 m
Gewicht: 7,98 kg
Type: Steel

In Pokémon GO zijn waarnemingen van Ditto gemeld die zijn getransformeerd tot Meltan. Professor Oak en Professor Willow zijn een onderzoek begonnen naar Meltan. Professor Oak is een toonaangevende autoriteit op het gebied van het Pokémon-onderzoek uit Pallet Town in de Kanto-regio. In Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! geeft hij zowel aan jou als aan je rivaal een Pokédex, met aan jou de opdracht om zijn droom te vervullen. Intussen voert Professor Willow, met de hulp van Pokémon GO-spelers van over de hele wereld, in het veld onderzoek uit om de leefgebieden en verspreiding van Pokémon volledig te doorgronden. Ooit was hij een assistent van Professor Oak en hij pleegt overleg met Oak, zijn mentor, wanneer hij op een probleem stuit bij zijn onderzoek.

Check de trailer hieronder:

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE