Home Gaming Nieuwe informatie verschenen over Call of Duty: Infinite Warfare

Nieuwe informatie verschenen over Call of Duty: Infinite Warfare

by Sven

The rumours are strong with this Call of Duty..  Er zijn vandaag nieuwe geruchten verschenen over Call of Duty: Infinite Warfare en over de Call of Duty: Modern Warfare Remasterd versie. 

Het blijven natuurlijk geruchten, dus neem ook dit gerucht met een korrel zout. De normale editie zou zo 55 euro kosten omgerekend, want in deze poster zien we de Canadese Dollars. De Legacy Edition zou rond de 77 euro kosten en heeft de normale editie van Call of Duty Infinite Warfare en heeft de Remasterd Versie van Modern Warfare er bij in begrepen met 10 Multiplayer Maps en de single player Campaign.

Daarnaast geeft de achtergrond van Infinite Warfare meer duidelijkheid over de setting van de game. Zo heeft het personage een ruimtehelm bij zich en zien we een soort van ruimteschip op de achtergrond. Dit zou bevestigen dat het inderdaad een Sci-Fi thema zou hebben.

Als dit allemaal waar blijkt te zijn, ga jij hem dan halen?

Call of Duty Infinite Warfare

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Iliass Ibn Ali
7 jaren geleden

Gamers vragen nu al jaren om wat vernieuwing, mischien is spacewarefare wel wat ze willen hebben. Ik zelf had toch liever iets in de trend van WWII, zonder technologie.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x