Home Gadgets Nieuwe GeForce Game Ready Driver

Nieuwe GeForce Game Ready Driver

by Mark van Truijen

De nieuwe GeForce Game Ready 378.92 WHQL drivers zijn geoptimaliseerd voor Mass Effect: Andromeda en Rock Band VR. Om deze te downloaden ga je naar de GeForce Experience en klik je op de Drivers knop.

Game Ready voor Mass Effect Andromeda

Het langverwachte nieuwe deel Mass Effect: Andromeda komt op 23 maart uit in europa. Een geheel nieuwe setting en verhaal, Mass Effect is dan ook de ideale game voor de nieuwkomers, maar zeker ook voor de trouwe kern. De game speelt zich af honderden jaren na het origineel. Op de PC wordt de game vergezeld door hogere grafische kwaliteiten, framerates en ondersteuning voor hogere resoluties. En door het updaten van de driver krijg je nu de ondersteuning voor NVIDIA Ansel,

   

Het updaten is ook vereist als je Mass Effect: Andromeda wil verkennen in HDR, dit wordt gedemonstreerd in de 4K HDR video. Om de game te spelen dien je in bezit te zijn van een GTX 1060 voor 1080p en een GTX 1080 voor 1440p.

Game Ready voor Rock Band VR

De nieuwe Game Ready driver komt ook met ondersteuning voor Rock Band VR, een muziek game voor de Oculus Rift die de Rock Band muziek combineert met de formule van VR, het zet je dan ook midden op het podium.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x