Home Gaming Nieuwe Games with Gold – releases voor april 2019

Nieuwe Games with Gold – releases voor april 2019

by Pim, Sel

The Technomancer

Te downloaden tussen 1 en 30 april op Xbox One

Beleef de opkomst van een strijder met magische krachten in de actie-RPG The Technomancer. Ontwikkel vier skill-trees op basis van drie verschillende vechtstijlen en dwing bij iedereen respect en angst af. Maak wapens, voer dynamische gesprekken en verken vergeten steden. En vergeet niet dat je acties een enorme impact hebben op het verhaal en de wereld om je heen. Overleef jij lang genoeg om de verborgen geheimen van Mars te ontdekken?

Outcast: Second Contact

Te downloaden tussen 16 april en 15 mei op Xbox One

Speel de volledige remake van de cult-klassieker Outcast: Second Contact, het allereerste actie-avontuur in een open wereld. Onderzoek magie en wetenschap op de mooie maar gevaarlijke planeet Adelpha. Zorg dat je de juiste keuzes maakt om het lot van twee universums te redden.

Star Wars Battlefront II

Te downloaden tussen 1 en 15 april op Xbox One en Xbox 360

Vecht mee in een wereld hier ver, ver vandaan in Star Wars Battlefront II. Speel de campagne met een voormalige Clone Trooper die terugkijkt op zijn tijd in het 501st Legion of geniet van een van de vele andere speltypen. Vecht te voet aan het front, gebruik de Force-krachten van een Jedi of voer veldslagen in de ruimte in je favoriete sterrenschepen. Je kunt maar liefst zestien exotische locaties verkennen.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2​

Te downloaden tussen 16 en 30 april op Xbox One en Xbox 360

Maak een dreigende invasie onschadelijk in Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2​. In deze tactische shooter voer je dodelijke aanvallen uit met je eenheid, waarbij je rekening moet houden met wisselende weersomstandigheden en een realistische dag- en nachtcyclus. Je hebt 72 uur om de vijand te verslaan op bergachtig terrein, in kleine dorpen en in stedelijke omgevingen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x