Home Gaming Crash Team Racing Nitro-Fueled krijgt een turboboost

Crash Team Racing Nitro-Fueled krijgt een turboboost

by Pim, Sel

Net toen je dacht dat de verrassingen voorbij waren, schakelt het beroemde buideldier naar een hogere versnelling om fans nog meer content te bieden in Crash Team Racing Nitro-Fueled! Vandaag maakt Activision bekend dat de nieuwe game, die uitkomt op 21 juni 2019, geremasterde content zal bevatten uit de originele Crash Nitro Kart (CNK). De bonus CNK content is ontwikkeld door Beenox en omvat alle dertien tracks uit het origineel, aangepast voor een optimale game ervaring. Daarnaast worden geremasterde karts, battle arenas en battle modes uit de originele CNK aan Crash Team Racing Nitro-Fueled toegevoegd zodat spelers er in al zijn HD glorie van kunnen genieten.

Sinds het begin hebben we gezegd dat we fans heel wat meer gingen geven in Crash Team Racing Nitro-Fueled,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. “Als fans weten we hoe belangrijk Crash Nitro Kart is voor de community van de Crash franchise, dus vinden we het geweldig om de tracks, karts en battle modi te remasteren voor een onvergetelijke Crash Team Racing Nitro Fueled ervaring.” 

Mocht je het gemist hebben: Sony heeft vandaag aangekondigd dat er exclusieve retro content voor Crash Team Racing Nitro-Fueled zal verschijnen in de versie voor de PlayStation 4. Daarin kunnen spelers de jaren 90 opnieuw beleven met retro skins van Crash, Coco en Cortex, hun retro karts en een speciale retro track die binnenkort onthuld wordt. PlayStation spelers die de game pre orderen, ontvangen ook een exclusief pakket PlayStation stickers om hun in-game karts mee te beplakken. De exclusieve PS4 items, inclusief het stickerpakket, zijn vanaf de lancering verkrijgbaar.*

Fans die niet kunnen wachten om hun motoren te starten, kunnen Crash Team Racing Nitro-Fueled en de Crash Team Racing Nitro-Fueled – Nitros Oxide Edition als pre-order bestellen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x