Home Gaming Nieuwe details Pokémon Sun en Pokémon Moon bekendgemaakt

Nieuwe details Pokémon Sun en Pokémon Moon bekendgemaakt

by Mark van Truijen

The Pokémon Company International en Nintendo hebben veel nieuwe informatie bekendgemaakt over de nieuwste spellen in de Pokémon-serie, Pokémon Sunen Pokémon Moon, die in Europa op 23 november exclusief beschikbaar zijn voor de Nintendo 3DS-systeemserie. Daarnaast is er ook een nieuwe trailer uitgekomen, die je hierboven kan bekijken.

De geëvolueerde vormen van de drie eerstepartner-Pokémon: Dartrix, Torracat en Brionne, zijn naar buiten gebracht:

Dartrix
Type: Grass-Flying
De Blade Quill Pokémon Dartrix evolueert vanuit Rowlet. Dartrix valt aan door met vlijmscherpe veren te gooien en tevens bezit hij uitzonderlijk scherpe zintuigen. Deze Pokémon kan tegenstanders achter zich herkennen en zijn veren gooien om deze tegenstanders te treffen zonder ze zelfs maar te zien. Deze Pokémon besteedt veel aandacht aan zijn verschijning en verzorgt zijn veren op elk vrij moment.

Torracat
Type: Fire
De Fire Cat Pokémon Torracat evolueert vanuit Litten. Deze Pokémon produceert vlammen voor zijn aanvallen vanuit een klokvormige zak die onder zijn keel hangt. Torracat is dol op vechten en valt voortdurend aan. Zijn manen voelen aan wat er om hem heen gebeurt, zelfs in het donker. Daarnaast is hij in staat om de aanwezigheid van verborgen vijanden te bespeuren.

Brionne
Type: Water
De popster Pokémon Brionne evolueert vanuit Popplio. Brionne kan in perfecte harmonie met anderen dansen en is altijd vrolijk en opgewekt. Brionne is een noeste werker en leert zijn dansen door de andere bewoners van zijn kolonie te imiteren en soms
leert hij zelfs dansen van mensen. Als deze Pokémon danst, maakt hij ballonnen die hij op zijn doel smijt, waarbij de ballonnen exploderen en veel schade aan zijn tegenstanders toebrengen.

Nieuwe features

In Pokémon Sun en Pokémon Moon zijn communicatiefuncties bij elkaar gebracht in de nieuwe Festival Plaza. Spelers kunnen andere spelende personen in hun buurt zien of met andere spelers samenspelen via diverse communicatiefuncties zoals vechten en handelen. Door met personen te praten en te luisteren naar hun verzoeken in Festival Plaza, kunnen spelers festivalmunten ontvangen. Er zijn allerlei te gekke winkels waar je festivalmunten kunt besteden, zoals verfhuizen, winkels met snuisterijen (waar zeldzame voorwerpen worden verkocht) en zelfs springkastelen waarin Pokémon kunnen trainen. Naarmate spelers meer festivalmunten verzamelen, stijgt hun rang in Festival Plaza, waardoor ze beloningen krijgen en er meer activiteiten beschikbaar komen. Spelers krijgen zelfs de mogelijkheid om missies te leiden, waar meerdere spelers kunnen samenwerken om te proberen om een gezamenlijke opdracht te voltooien.

Een andere nieuwe functie die werd aangekondigd was Poké Pelago. In Poké Pelago kunnen Pokémon die zijn opgeslagen in een pc-box diverse eilanden onderzoeken, op gymtoestellen spelen en van andere leuke activiteiten genieten. Als spelers veel Pokémon naar Poké Pelago sturen, kunnen ze meer voorzieningen op de eilanden opzetten en ook nieuwe eilanden ontwikkelen. Naarmate deze eilanden worden ontwikkeld en in aantal toenemen, kunnen spelers voorwerpen krijgen en zelfs Pokémon opvoeden.

Mega-evolutie is ook weer terug van weggeweest. Pokémon die in eerdere Pokémon-spellen konden mega-evolueren, kunnen nu ook mega-evolueren in Pokémon Sun en Pokémon Moon. De megastenen voor Pokémon die in staat zijn om te mega-evolueren die in de regio Alola verschijnen, kunnen van personages in het spel worden ontvangen of verkregen in speciale winkels.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x