Home Gaming Nieuwe details over Mafia 3

Nieuwe details over Mafia 3

by Sven

2K en Hangar 13 kondigen vandaag aan dat Mafia III, het nieuwste deel in de populaire georganiseerde misdaadserie, zal releasen op 7 oktober 2016.  De Collector’s, deluxe en standaard edities van Mafia III zijn beschikbaar voor PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One en Windows-pc. Degenen die een van de edities van Mafia III pre-orderen krijgt de Family Kick-Back, die drie exclusieve voertuigen en wapens bevat op release.

Mafia III speelt zich af in de open wereld van New Bordeaux in 1968, een stad gebaseerd op New Orleans dat bruist van de activiteiten compleet met ‘68 geïnspireerde auto’s, mode en muziek. Na jaren van strijd in Vietnam, weet Lincoln Clay de waarheid: familie is niet met wie je bent geboren, het is voor wie je wilt sterven. Weer thuis in New Bordeaux, staat Lincoln op het punt te ontsnappen aan zijn criminele verleden. Maar toen zijn surrogaat familie, de “Black Mob”, wordt verraden en uitgemoord door de Italiaanse maffia, bouwt Lincoln een nieuwe familie op uit de as van zijn oude. Met militaire precisie baant hij een pad vol wraak tegen de verantwoordelijken. Intense vuurgevechten, keiharde hand-to-hand combat, bloedstollende races, moeilijke keuzes en straatkennis zijn allemaal nodig om te overleven  in de straten van New Bordeaux. Maar met de juiste crew is het mogelijk om  je naar de top te knokken richting de onderwereld van de stad.

“Mafia III gaat door met de trotse erfenis van 2K met het creëren van uitstekende verhalende ervaringen, en staat klaar om een nieuwe standaard voor interactieve verhalen weg te zetten”, aldus Christoph Hartmann, president van 2K. “Met Hangar 13 aan het roer, staan Haden Blackman en zijn team van getalenteerde ontwikkelaars klaar om een onvergetelijke ervaring in oktober te leveren.”

“Mafia III introduceert een echte open wereld in de franchise. Rijk met zijn eigen criminele ecosystemen, sterke verhalen en meeslepende settings die bekend zijn van de vorige Mafia games”, aldus Haden Blackman, studio hoofd en creatief directeur bij Hangar 13. “New Bordeaux in 1968 biedt een unieke en krachtige achtergrond voor het spijkerharde verhaal van misdaad, verraad, loyaliteit en wraak.

De standaard, limited deluxe en de limited collector’s edition van Mafia III zijn nu beschikbaar voor pre-order. De Mafia III Deluxe Edition (E 89.99 console / E 69.99 PC adviesprijs) gaan digitaal en beperkt fysiek beschikbaar zijn bij geselecteerde retailers, het bevat de game en toegang tot extra post-release DLC inclusief de Season Pass tegen een gereduceerde prijs. De beperkte Mafia III Collector’s Edition (E 139.99 console / E 119.99 PC adviesprijs) zit vol met fysieke en digitale items, die een inzage geven in de bezienswaardigheden en geluiden van 1968 New Bordeaux en inclusief alle extra’s van de Mafia III Deluxe Edition plus de originele game score op vinyl, collectable art book, art prints en nog veel meer. Iedereen die de game pre-ordered krijgt de Family Kick-Back, die drie exclusieve luitenant themed voertuigen en wapes die beschikbaar zullen zijn bij launch..

Mafia III zal 7 oktober 2016 beschikbaar zijn voor de PS4 ™, Xbox One en Windows PC. Mafia III is nog niet beoordeeld door PEGI. Voor meer informatie over Mafia III, abonneer op YouTube, volg ons op Twitter word fan op Facebook en bezoek http://MafiaGame.com.

Voor als je het gemist heb check ook even de nieuwe trailer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x