Home Gaming Nieuwe content DiRT RALLY Console Edition onthuld!

Nieuwe content DiRT RALLY Console Edition onthuld!

by Sven
Codemasters & Koch Media hebben vandaag een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor het veelgeprezen DiRT Rally®. Ook is de aanvullende content onthuld die wordt toegevoegd aan de game wanneer deze op 5 april 2016 verschijnt voor het PlayStation® 4 computer entertainment system, de Xbox One en Windows PC(DVD). 

Naast de schat aan game content die tijdens het Steam Early Access-programma is toegevoegd aan DiRT Rally, kunnen zowel console- als PC-spelers in april genieten van substantiële nieuwe toevoegingen. De nieuweClassic Mini- en Super 1600-series laten spelers direct genieten van spannende rallycrossraces, terwijl 21 instructievideo’s spelers geavanceerde rallyracetechnieken leren voor topprestaties. Voor het eerst kunnen spelers ook over het volledige, onverharde oppervlak van Pikes Peak racen, terwijl ze met drie van Collin McRae’s beroemdste wagenbestickeringen de heldendaden van deze legendarische rallykampioen kunnen herbeleven.

Het DiRT-team heeft ook zeven extra wagens toegevoegd, inclusief enkele modellen waar door veel fans om werd gevraagd:
  • Peugeot 208 T16 Pikes Peak
  • Renault 5 Turbo
  • Renault Alpine A110
  • Opel Corsa Super 1600
  • Peugeot  207 S1600
  • Renault Clio S1600
  • Mini Classic Rallycross
De DiRT Rally Legend Edition is nu beschikbaar voor pre-orders. Deze in beperkte oplage verkrijgbare versie bevat de volledige documentaire getiteldColin McRae: Rally Legend. Deze film vertelt de complete geschiedenis van de rallyheld die de inspiratiebron was voor de DiRT-serie, van zijn begindagen tot zijn dominantie in de rallywereld en zijn betrokkenheid bij de beroemde Codemasters games.

Ook inbegrepen in de Legend Edition is het Fully Loaded MINI Pack, dat meteen aan het begin van het spel toegang biedt tot de volledig opgewaardeerde Mini Cooper S, met exclusieve bestickering en een unieke teammonteur met perks.

DiRT Rally is nu verkrijgbaar op Steam en scheurt op 5 april 2016 naar PlayStation 4, Xbox One en Windows PC(DVD).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x