Home Gaming Lego Star Wars: The Force Awakens is vanaf 28 juni verkrijgbaar!

Lego Star Wars: The Force Awakens is vanaf 28 juni verkrijgbaar!

by Sven

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO®Group en Lucasfilm kondigen vandaag LEGO® Star Wars™: The Force Awakens™ aan. Deze aankondiging markeert de triomfantelijke terugkeer van de nummer één LEGO videogame franchise, waarmee spelers de epische actie van de blockbuster opnieuw beleven op de leuke, humoristische manier die alleen een LEGO game kan bieden. De game verschijnt 28 juni 2016 en introduceert gloednieuwe gameplay mechanieken, waarmee je voor het eerst kunt bouwen, vechten en vliegen door de Melkweg en nieuwe verhaalcontent, die de tijd tussen Star Wars: Return of the Jedi en Star Wars: The Force Awakens verkent en extra inzicht geeft in de nieuwe film en personages.       

 LSTFA_Announce_1.jpeg

 

LEGO Star Wars: The Force Awakens, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, is 28 juni 2016 beschikbaar voor de PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen, het PlayStation®Vita handheld entertainment systeem, Xbox One, Xbox 360, het Wii U™ systeem van Nintendo, de Nintendo 3DS™ familiesystemen en Windows PC.

“We zijn ontzettend trots op de LEGO Star Wars videogames; echt een ongelooflijke franchise waar meer dan 33 miljoen exemplaren van zijn verkocht en een passie heeft losgemaakt voor verschillende leuke LEGO games, waar ontelbaar veel gamers wereldwijd van hebben genoten,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “LEGO Star Wars: The Force Awakens stuwt de serie voorwaarts met innovatieve nieuwe gameplay mechanieken en verkent nieuwe delen van het universum die LEGO en Star Wars fans en nieuwkomers zal enthousiasmeren en waar ze van zullen genieten.”

 LSTFA_Announce_2.jpeg      LSTFA_Announce_3.jpeg

“We zijn heel erg blij met de terugkeer van de LEGO Star Wars videogame franchise, die meer dan een decennium geleden de aftrap vormde voor de geliefde reeks LEGO titels,” aldus Ada Duan, Vice President, Digital Business & Franchise Management, Lucasfilm. “LEGO Star Wars: The Force Awakens laat spelers de nieuwe film op een unieke manier ervaren, zoals alleen TT Games dat kan, door een combinatie van de herkenbare humor met epische Star Wars actie. Het exclusieve verhaal dat nieuwe details over de film en de personages brengt, sluit perfect aan bij fans van alle leeftijden.”

“We zijn verheugd dat we mogen terugkeren naar het Star Wars Universum en zetten de reis voort met de franchise, waarmee het allemaal is begonnen met de LEGO videogames,” aldus Niels Jørgensen, Vice President, Digital Games voor de LEGO Group. “LEGO Star Wars: The Force Awakens biedt een ongelooflijke game-ervaring die niet alleen de film beslaat, maar ook exclusieve content met alle plezier en humor die je verwacht van een LEGO game, en biedt het epische Star Wars avontuur dat fans verwachten.”

 LSTFA_Announce_4.jpgLEGO Star Wars: The Force Awakens neemt spelers dieper mee in de film dan alle andere games, met alle heroïsche karakters uit de film, zoals Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Chewbacca, C-3PO en BB-8, maar ook Kylo Ren, General Hux en Captain Phasma. De game verkent iconische Star Wars locaties, zoals Jakku en Starkiller Base.

Dit avontuur boordevol actie bevat nieuwe gameplay features, waaronder verbeterde “Multi-Builds” systemen en spelers kunnen kiezen uit verschillende bouwopties om verder te komen in de game. Gamers kunnen voor het eerst deelnemen aan nieuwe intense Blaster Battles door gebruik te maken van de omgeving en terug te reizen naar de First Order. Fans kunnen ook de sensatie van vliegen op hoge snelheid ervaren door middel van arena-based gevechten en luchtgevechten in de ruimte door gebruik te maken van verschillende voertuigen, zoals de legendarische Millennium Falcon.

PlayStation 4 en PlayStation 3 spelers krijgen toegang tot exclusieve downloadable content, de Droid Character Pack en de Phantom Limb Level Pack.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x