Home Gaming Nieuwe 15 minuten durende gameplay video van Sniper Ghost Warrior 3

Nieuwe 15 minuten durende gameplay video van Sniper Ghost Warrior 3

by Mark van Truijen

CI Games, ontwikkelaar van de Sniper: Ghost Warrior-serie en Lords of the Fallen, laat je de donkere ruimtes van een slachthuis verkennen, dat zich bevindt op een niet eerdere getoonde map van Sniper: Ghost Warrior 3.

Diep verscholen in de bergen van Georgië wordt een Amerikaanse gevangene vastgehouden in een oud slachthuis, dat door de separatisten wordt gebruikt om lichamen te laten verdwijnen. Aanschouw hoe de Amerikaanse marinier Jon North zijn vaardigheden gebruikt om de gevangene snel en efficiënt te redden.

Een goede voorbereiding op de missie en een uitgebreide selectie wapens stellen Jon North in staat zijn potentie volledig te benutten. Nieuw in de Sniper: Ghost Warrior-serie is de drone, die met de juiste upgrades een voordeel kan opleveren bij het binnentreden van het gebied. De Sniper-vaardigheid, gebruikt om de op wacht staande separatisten te elimineren, en de Ghost-vaardigheid, gebruikt om de vijand in volledige stilte te elimineren met een mes, maken het makkelijk om te infiltreren en exfiltreren.

Sniper: Ghost Warrior 3 is een verhaal van verbroedering, vertrouwen en verraad in de meest complete sniper-ervaring ooit! Jij bent Jonathan North, een Amerikaanse sniper die achter vijandige linies is gedropt in Noord-Georgië, nabij de Russische grens. Verken grote, open omgevingen met dynamische weersomstandigheden en een dag/nacht-cyclus die invloed uitoefenen op je missie en beslissingen. Pas wapens, voertuigen, gereedschappen en drones aan en maak gebruik van de drie gameplay-pilaren: Sniper, Ghost en Warrior.

Sniper: Ghost Warrior 3 is vanaf 4 april 2017 beschikbaar op PC, PlayStation®4 Computer Entertainment System en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x