Home Gaming Januari Games with Gold Verwelkomt Het Nieuwe Jaar Met Plezierige Competitie en Samenwerking

Januari Games with Gold Verwelkomt Het Nieuwe Jaar Met Plezierige Competitie en Samenwerking

by Mark van Truijen

Games with Gold heeft 4 nieuwe games om toe te voegen aan jouw gamecollectie voor januari 2017; twee nieuwe games voor Xbox One en twee klassiekers voor de Xbox 360.

Voor Xbox One is het de langverwachte ID @ Xbox tower defense actie-RPG hybride,World of Van Helsing: Deathtrap gevolgd door de spectaculaire vechtgame, Killer Instinct Season 2 Ultra Edition. Op de Xbox 360 (en Xbox One door middel van Backward Compatibility) zijn het de veelgeprezen avonturen in The Cave en daarna Rayman Origins.

Alle games zijn voor een beperkte tijd beschikbaar om te downloaden, als onderdeel van het Games with Gold-programma, dus zorg ervoor dat je Xbox Live Gold hebt om gebruik te maken van deze actie!

* World of Van Helsing: Deathtrap: te downloaden tussen 01-31 januari op Xbox One

* Killer Instinct Season 2 Ultra Edition: te downloaden tussen 16 januari – 15 februari op Xbox One

* The Cave: te downloaden tussen 01-15 januari op de Xbox 360 en Xbox One

* Rayman® Origins: te downloaden tussen 16-31 januari op de Xbox 360 en Xbox One

Zoals altijd is Games with Gold er om jou een mix van gloednieuwe releases, inspirerende klassiekers en veel plezier te geven. Bekijk de volledige details over ons Games with Gold-programma HIER.

*De titels zijn beschikbaar voor een beperkte tijd gratis te downloaden, voor betalende Xbox Live Gold-leden in alle markten waar Xbox Live beschikbaar is. Sommige regio’s kunnen verschillende titels aanbieden afhankelijk van de beschikbaarheid op de markt. Zie Major Nelson’s blog voor meer informatie. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: