Home Gaming Nieuw in Red Dead Online: All Hallows’ Call to Arms, Halloween Pass 2, Dubbele Beloningen bij Dead of Night en Meer

Nieuw in Red Dead Online: All Hallows’ Call to Arms, Halloween Pass 2, Dubbele Beloningen bij Dead of Night en Meer

by Jos Vis

Halloween nadert en brengt een grimmige tijd met zich mee. Het geeft de atmosfeer van het Wilde Westen een griezelige tint.

Er komen berichten binnen over nieuwe gevechten in verschillende nederzettingen: telegrammen die op gedempte toon berichten over confrontaties met deze vreemde en verontrustende tegenstanders. Als je de vrijplaatsen Armadillo, Butcher Creek, Shady Belle en Bolger Glade beschermt tegen aanvallen in de seizoensgebonden All Hallows’ Call to Arms-modus, verdien je een aardig zakcentje, namelijk dubbele RDO$, Gold en XP.

Maak je borst nat voor griezelige schermutselingen met onder meer alligators en poema’s die hongerig zijn naar vlees, en een bovennatuurlijke spooktrein die rondspookt in het stadje Armadillo. Spelers die het volhouden en overleven tot de tiende golf van een All Hallows’ Call to Arms-modus, worden beloond met 2.000 Club XP die ze kunnen inwisselen voor de Halloween Pass 2 (meer daarover hieronder).

Dezelfde Gold-, RDO$- en XP-bonus geldt voor de reeks van deze week, de seizoensgebonden Dead of Night – waar vier teams moeten strijden voor kills in een gevecht tegen de vloed van The Dead waar maar geen eind aan komt. Als je deze week een Dead of Night-modus voltooit en uit het bloedbad komt, krijg je als beloning een gratis Ability Card naar keuze.

Beide seizoensmodi hebben een Night Stalker Mask waarmee je toegang krijgt tot bovennatuurlijke krachten. Gebruik het verstandig – als je durft.

Tricks en Treats

Kom deze Halloween helemaal in de stemming door de rondzwervende winkel van Madam Nazar te bezoeken en het masker te kopen dat het best bij je past. The Slaugher Mask, Creature Mask, Horror Mask, Swing Mask, Freak Mask en Masquarade Mask zijn allemaal beschikbaar voor een beperkte tijd. En kijk in je Inventory voor een zoete traktatie van 10 Snowberger Candies en 5 Chocolate Bars. Eet ze niet allemaal in één keer op – geniet ervan tussen gevechten door of als de weg lang is.

De Halloween Pass 2 brengt allerlei grimmige en griezelige geschenken

Op 28 oktober kun je de Halloween Pass 2 kopen – een tijdelijke upgrade boordevol grimmige en gruwelijke beloningen verspreid over 15 Ranks, die loopt tot 22 november. De Halloween Pass 2 bevat nog meer maskers om je identiteit te verbergen, nieuwe kledingstukken besmeurd met het bloed van vroegere misdaden, en accessoires die je slachtoffers de stuipen op het lijf jagen.

Spelers die alle vier de delen van de Quick Draw Club hebben gekocht, ontvangen de Halloween Pass 2 gratis. Deze week worden alle spelers die de Halloween Pass 2 bezitten beloond met een gratis Stable Slot en een Shirt (tot Rank 15).

Kortingen

Het is tijd om je te verkleden en je uiterlijk te veranderen, om een andere levensstijl uit te proberen, al is het maar voor een avond – daarom krijg je deze week 35% korting op alle Roll-outfits; 40% op Gun Belts; en Barbers geven 50% korting op alle Haircuts, Dentistry en Makeup. Het is verstandig om ook de rest van de kortingen te bekijken, want je weet maar nooit wat je in deze griezelige tijden nodig hebt. Zie hieronder voor de volledige lijst.·         

  • 35% korting op alle Role Outfits
  • 5 Gold Bars korting op het Bandit Mask
  • 50% korting op Haircuts, Dentistry, Makeup
  • 30% korting op alle Norfolk Roadster Horses
  • 40% korting op Melee Weapons
  • 40% korting op Gun Belts
  • 30% korting op everything at Gus’ Store
  • 30% korting op all Emotes


Prime Gaming 
voordelen

Red Dead Online-spelers die voor 22 november hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, krijgen een gratis Accessory en 50% korting op een Non-Role Multi Horse. 

Check Rockstar Support meer informatie en de voorwaarden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x