Home Gaming Nieuw in LEGO Dimensions: Ghostbusters, Adventure Time, Mission Impossible, Harry Potter, The A-Team

Nieuw in LEGO Dimensions: Ghostbusters, Adventure Time, Mission Impossible, Harry Potter, The A-Team

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag zes nieuwe LEGO® DimensionsTMuitbreidingen aan gebaseerd op de blockbuster franchises: GhostbustersTM, Adventure TimeTM,Mission ImpossibleTM, Harry PotterTM en The A-TeamTM. Deze nieuwe uitbreidingen, vanaf vandaag verkrijgbaar, introduceren Battle Arenas, voor het eerst in een LEGO® videogame, en Story Packs die een volledige op films gebaseerde spelervaring bieden met een frisse LEGO® bouwervaring.

De nieuwe Battle Arena biedt competitieve split-screen lokale gameplay voor vier spelers. De LEGO® minifiguren in de uitbreidingsets bevatten een speciale gouden Toy Tag, waarmee je een Battle Arena kunt ontgrendelen in de Free Play Adventure World van het bijbehorende entertainmentmerk. Iedere Battle Arena heeft vier verschillende spannende game modi: Capture the Flag, Objective, Base Bash en Tick, Tag, Boom! en bevat eigen vallen, verdedigingen en speciale krachten die iedere Battle Arena uniek maakt. Gevechten kunnen competitief of coöperatief gespeeld worden in multiplayer variaties inclusief 2 tegen 2, 3 tegen 1 en individueel tegen de computer, zodat de hele familie lol kan beleven.

In een beperkte periode bevat het LEGO® DimensionsTM Starter Pack voor de Sony PlayStation® 4 een exclusieve bonus DC Comics SupergirlTM LEGO® minifiguur. Dit SupergirlTM minifiguur is een must voor de verzamelaar en beschikt over bijzonder veel in-game vaardigheden om puzzels op te lossen en de strijd aan te gaan met vijanden. Het minifiguur kan daarnaast veranderen in SupergirlTM Girl Red Lantern met extra krachten.

GhostbustersTM fans die hun LEGO® DimensionsTM ervaring spookachtiger willen maken kunnen kiezen voor de GhostbustersTM Story Pack. Spelers kunnen de film herbeleven en Abby Yates en haar Ghostbusters-team in zes levels vol actie helpen de wereld te redden van het mysterieuze en slechte spook, Rowen. Ze kunnen Abby uitrusten met haar Proton Blaster om haar Charge Transfer eigenschap te activeren om zo elektriciteit tussen leidingen te geleiden en haar Intelligence Access eigenschap te gebruiken om puzzels op te lossen. De Story Pack ontsluit ‘Rip’, een nieuwe Toy Pad modus waarmee spelers alternatieve universums kunnen openen. In deze parallelle wereld kunnen spelers puzzels oplossen en objecten en andere items in het primaire universum beïnvloeden. De pack bevat ook een 3-in-1 bouwbare Ecto-1 die omgebouwd kan worden naar de Ectozer en The PerfEcto, plus het Zhu’s Chinese Restaurant portaal om het LEGO® Toy Pad aan te passen. Abby Yates geeft toegang tot een nieuwe GhostbustersTM Adventure World met een eigen unieke Battle Arena.

In de Adventure TimeTM Level Pack, gebaseerd op de tekenfilmserie van Cartoon Network, kunnen spelers Finn the Human helpen tijdens zijn missie om de Enchidrion te vinden en Princess Bubblegum te bewijzen dat hij een held is. Spelers kunnen een van de vele speciale zwaarden van Finn gebruiken om lianen door te snijden, als grijphaak gebruiken en zelfs lasers af te ketsen terwijl ze strijden tegen vijanden en reizen door de Forest of Mount Cragdor, de Dark Magician’s Brain World en meer in dit exclusieve level. De pack biedt ook een 3-in-1 Jakemobile die omgebouwd kan worden in Snail Dude Jake en Hover Jake. De 3-in-1 bouwbare Ancient War Elephant kan omgebouwd worden in de Cosmic Squid en Psychic Submarine om door vijanden te stormen en lastigere puzzels het hoofd te bieden. Spelers kunnen de Adventure TimeTM Adventure World vrijspelen en vrienden uitdagen in de Pillow World Battle Arena.

Fans van het ‘Land of Ooo’ kunnen ook de Adventure TimeTM Team Pack toevoegen met Lumpy Space Princess en Jake the Dog. Als spelers er met haast vandoor moeten kunnen ze in de Lumpy Car springen of een lift krijgen van BMO. Lumpy Car kan omgebouwd worden in Lumpy Truck en Lumpy Land Whale en BMO kan herbouwd worden in DOGMO en SNAKEMO. De Adventure TimeTMBattle Arena biedt extra bijzondere vaardigheden zoals Slurp Access, Grapple Swing en Shape Shift.

In het Mission ImpossibleTM Level Pack wordt geheim agent Ethan Hunt er ingeluisd en beschuldigd van het stelen van topgeheime informatie van IMF en heeft hij hulp nodig om de ware schurk te ontmaskeren. Spelers moeten de Amerikaanse ambassade, het hoofdkwartier van de CIA en meer infiltreren in dit spannende level. Spelers kunnen Ethan’s Camera Spectacles gebruiken als perfecte vermomming en de Magno Gloves aantrekken om tegen muren omhoog te klimmen. Voor een snelle ontsnapping kunnen spelers in de IMF Scrambler of in de IMF Sport Car springen en die ombouwen tot de 3-in-1 voertuigen ShockCycle en IMF Covert Jet of IMF Tank en The IMF-Splorer en een uitgebreid arsenaal aan nieuwe super-spion vaardigheden vrijspelen. Ethan geeft toegang tot de Mission ImpossibleTM Adventure World met zijn eigen unieke Battle Arena.

Harry PotterTM fans kunnen de toverwereld tot leven brengen in LEGO® DimensionsTM met deHarry PotterTM Team Pack met het iconische duo Harry PotterTM en Lord VoldemortTM. Spelers kunnen met Harry spreuken gebruiken zoals Wingardium Leviosa, Stupefy en Expelliarmus om puzzels op te lossen en te vechten tegen Death Eaters of spelen als Lord Voldemort met toegang tot duistere magie. Terwijl ze door de Adventure World reizen kunnen spelers op de Hogwarts Express of Enchanted Car springen en deze ombouwen naar de 3-in-1 voertuigen Steam Warrior en Soaring Steam Plane of de Shark Sub en Monstrous Mouth met speciale aanvallen en superwapens. Spelers kunnen de Harry PotterTM Adventure World vrijspelen en de strijd tussen goed en kwaad naar de Battle Arena brengen.

Met de The A-TeamTM Fun Pack kunnen spelers door het LEGO® multiversum stormen met de klassieke actieheld B.A. Baracus. Spelers kunnen het technische genie met de hanenkam aan hun avontuur toevoegen en zijn superkracht en klusvaardigheden gebruiken of zijn speciale A-Team Master Build en Laser Redirect vaardigheden inzetten om de moeilijkere puzzels op te lossen. Het busje van B.A. kan hem snel daar brengen waar hij het meest nodig is en dan omgebouwd worden naar de Fool Smasher en – als B.A. zijn angst om te vliegen kan overwinnen – naar de The Pain Plane om opgewaardeerde krachten in het spel te gebruiken. B.A. geeft toegang tot de The A-TeamTM Adventure World met zijn eigen unieke Battle Arena.

LEGO® DIMENSIONSTM, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, is nu beschikbaar voor de PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen, Xbox One, Xbox 360 en het Wii UTM systeem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x