Home Gaming Woon tussen je favoriete Disney-figuren in Disney Magical World 2

Woon tussen je favoriete Disney-figuren in Disney Magical World 2

by Mark van Truijen

Vertrek naar de magische stad Castleton en leef tussen je favoriete Disney-personages in Disney Magical World 2 voor de Nintendo 3DS-systemen, in Europa verkrijgbaar vanaf 14 oktober. Ga vanuit de prachtige stad Castleton op avontuur met Elsa en Olaf, duik diep in de zee met De Kleine Zeemeermin en help ruim honderd geliefde Disney-personages.

In Disney Magical World 2 vertrekken spelers naar Castleton met hun zelfgemaakte avatars of geïmporteerde Mii-personages. Daar wonen ze tussen beroemde Disney-figuren als Mickey, Minnie, Goofy en Donald Duck. In Castleton treffen spelers diverse winkels, een kasteelgebied en doorgangen naar vier gloednieuwe verbonden Disney-werelden uit de klassiekers Frozen, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Lilo & Stitch en De Kleine Zeemeermin. Eenmaal vertrouwd met hun omgeving, zijn spelers vrij om de zes Disney-werelden te verkennen en een helpende hand te bieden aan de inwoners van Castleton.

Spelers kunnen genieten van vele activiteiten in Castleton en de verbonden Disney-werelden, inclusief het maken van voorwerpen, surfen, of het decoreren van hun nieuwe huizen. Spelers kunnen ook hun eigen café beginnen. Ze kiezen de naam van het café, stellen de menukaart samen, plaatsen Disney-meubels, selecteren de kostuums van het personeel en bepalen de muziek. Als de boel eenmaal lekker draait kunnen spelers ook feestjes geven waar misschien zelfs Disney-personages op af komen. Door in het spel te vorderen, komen nieuwe voorwerpen en decoraties beschikbaar. Wie dit allemaal wel eens in actie wil zien, wordt op zijn wenken bediend met de gloednieuwe Een leven vol magie! video die vandaag in première gaat.

Vanuit het kasteelgebied van Castleton kunnen spelers vertrekken naar zes werelden, inclusief Hawaï uit Lilo & Stitch, het Honderd Bunderbos uit Winnie de Poeh en Arendelle uit Frozen. Verdeeld over de zes werelden kunnen spelers meer dan 100 episodes voltooien en hun toverstaf gebruiken om vijanden te verslaan en Disney-vrienden te helpen. Wie het liever wat rustiger aan doet, kan Winnie de Poeh helpen om gewassen te verbouwen op het veld van Konijn.  Er zijn verschillende zaden om te planten en daar later de vruchten van te plukken. Door kruisbestuiving zijn ook zeldzame planten en groenten te verkrijgen.

Nieuw in Disney Magical World 2 zijn Magical Dreams, speciale parade-achtige evenementen die spelers krijgen door Dream Puzzles te voltooien. Spelers kunnen Dream Puzzle-stukjes krijgen door met personages in Castleton te praten, of door ze te ruilen tegen de Twinkle Stones die ze in de loop van het avontuur verzamelen.

Disney Magical World 2 laat spelers hun werelden delen met andere spelers via meerspelerstanden en online-functies. Spelers kunnen elkaar bezoeken via draadloze communicatie en kunnen zelfs in elkaars stadjes verschijnen als ze elkaar via StreetPass hebben ontmoet. Door deelname aan deze spelstanden verdienen spelers medailles die ze in het spel kunnen ruilen tegen zeldzame voorwerpen. In Castleton vinden elk seizoen ook speciale evenementen plaats waarin spelers extra medailles kunnen verdienen.

Spelers met opgeslagen spelgegevens, van de eerste Disney Magical World op hun Nintendo 3DS-systeem, ontvangen een gouden ballon en een voucher om te besteden bij McDuck’s wanneer ze Disney Magical World 2 op hetzelfde systeem spelen.
Bereid je voor op een betoverende reis door diverse werelden met je favoriete Disney-personages. Disney Magical World 2 verschijnt op 14 oktober voor de Nintendo 3DS-systemen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x